Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (96/184) > >>

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Drnda-1 - 28 Lipanj, 2010, 00:04:59 ---da.. znaci od 40 kmh se pocne sve jace i jace vrtjeti.. znaci da postoji blokada u prijenosu, jer drugo nista nemoze stvoriti takav rast okretaja

--- Kraj citata ---

Hvala ti,daj samo jel ima neki link neke slike tih blokada na baotianima da se ne zajebavam previse

Drnda:
nezz stvarno, pogledaj u tehnici u faq ili gdje se vec nalazi.. pokusaj naci.. uglavnom mislim da bi se mogla nalaziti sa zadnje strane variomata zasarafljena tako da mu ne dopusta sirenje kao sto je na pezou

Jet Force C-tech:
kakwe swe blokade imaju na jet forcu znam da ima el.blokada jer neide wise od 60 km/h...cak mi koci niz brdo xD

speed:

--- Citat: Jet Force C-tech - 27 Srpanj, 2010, 10:07:05 ---kakwe swe blokade imaju na jet forcu znam da ima el.blokada jer neide wise od 60 km/h...cak mi koci niz brdo xD

--- Kraj citata ---
nema el blokade ::)

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,1501.0.html

runner89:
Pozdrav!

imam runnera '08. godište, 50 cc i uskoro moram na tehnički s njim. zanima me kako ga "sredit" za tehnički  :icon_biggrin:
dakle, s auspuha su odrezane one lulice i maknut prsten sa variomata... mislim da je to to. inače mi pokazuje prema satu da ide debelo preko 80 km/h.
prosvijetlite me... nisam nikad prčao po blokadama i sličnom...  :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju