Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (94/184) > >>

Aco:

--- Citat: gogy - 22 Svibanj, 2010, 16:09:21 ---
Šta nitko nezna na koju se žicu spaja el. blokada na aeroxa

--- Kraj citata ---

Plavo bijela, iliti bijelo plava kolko se sjecam... imas na forumu sigurno samo treba search koristit

Shiltac:
U vezano uz onu temu za Peugeot Ludix Blaster. Kabel od svječice ide do kutijice a iz kutijice zelena i plavo/žuta žica. Speed mi je rekao da blokadu spajam na plavo žutu. Ja sam danas to ujutro pokušao. I sve sam spojio, uzeo sam konenzatore 1 i 2.2 mikroF ali nijedan nije dobar, 1 mikroF previše blokira, 2.2 premalo, probao sam i sa potenciometrom ali ništa. Neznam više šta da radim.. Ima ko kakvi prijedlog?

Aco:

--- Citat: Shiltac - 03 Lipanj, 2010, 10:48:00 ---U vezano uz onu temu za Peugeot Ludix Blaster. Kabel od svječice ide do kutijice a iz kutijice zelena i plavo/žuta žica. Speed mi je rekao da blokadu spajam na plavo žutu. Ja sam danas to ujutro pokušao. I sve sam spojio, uzeo sam konenzatore 1 i 2.2 mikroF ali nijedan nije dobar, 1 mikroF previše blokira, 2.2 premalo, probao sam i sa potenciometrom ali ništa. Neznam više šta da radim.. Ima ko kakvi prijedlog?

--- Kraj citata ---

Spoji zajedno 1 od 1mF i 1 od 0,47mf

Shiltac:
Sad sam stavio potenciometar 1W/100 ohma i 10 mikroF kondenzator. i sve dobro spojio. Sad mi je problem da kad potenciometar okrečem ili ide full ili ne kreče, ima samo 2 mogučnosti. kaj sad?

ProDriverGT(TGB):
Pozz,zna li neki majstor odavde gdje se nalazi blokada na onom smecu od baotiana,mislim da je 2008 ili 9ta godina proizvodnje...e sad,skinuo sam onaj sarafic na frgi i ide nesto bolje,gledao sam u prijenosu nema nikakve blokade,sta bi drugo bilo?Mislim da one roze zice za precvikat nema...ide 55po satu al znam da po satu nekima ide i po 75,80...siguran sam da je neka blokada na njemu jos,jer na 55km/h se cuju okretaji ko da ce poletit  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju