Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (93/184) > >>

gogy:
Na koju se zicu spaja el. blokada na aerox 02.g???

Tino22:
Došlo vrijeme za tehnički (idem sutra ujutro :toothy9:) pa me zanima slijedeće:

1. Imam Pinasco blokadu koju sam naštelo da mi po satu ide 53 km/h...dali je to ok?
    Muči me problem samo što kad ubrza do 50 i dalje nejde par sekundi i opet ubrza do 51 km/h i tako do 53 km/h.. dali je to isto normalna pojava ili moram još poštelat?

2. Ako mi na valjcima bude slučajno išao recimo 33 km/h dali će me pustiti lik ili će srati zakaj ide samo 33..?? To mi se dogodilo prošle godine i lik je rekao da po zakonu mora ići od 40 pa do 55 km/h a ako ide manje od 40 da nemogu proći. ???
Dali ima istine u tome ili me je lik samo zahebavao?

Hvala na pomoći :hello:

zipst:

--- Citat: Tino22 - 21 Svibanj, 2010, 18:57:34 ---Došlo vrijeme za tehnički (idem sutra ujutro :toothy9:) pa me zanima slijedeće:

1. Imam Pinasco blokadu koju sam naštelo da mi po satu ide 53 km/h...dali je to ok?
    Muči me problem samo što kad ubrza do 50 i dalje nejde par sekundi i opet ubrza do 51 km/h i tako do 53 km/h.. dali je to isto normalna pojava ili moram još poštelat?

2. Ako mi na valjcima bude slučajno išao recimo 33 km/h dali će me pustiti lik ili će srati zakaj ide samo 33..?? To mi se dogodilo prošle godine i lik je rekao da po zakonu mora ići od 40 pa do 55 km/h a ako ide manje od 40 da nemogu proći. ???
Dali ima istine u tome ili me je lik samo zahebavao?

Hvala na pomoći :hello:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: istina, zadnji put ispred mene bia baotia, jedva navuka 37 i nije ga pustilo...

gogy:

--- Citat: gogy - 20 Svibanj, 2010, 05:18:28 ---Na koju se zicu spaja el. blokada na aerox 02.g???

--- Kraj citata ---

Šta nitko nezna na koju se žicu spaja el. blokada na aeroxa

igor.sb:
naravno da znaju

samo su ljeni odgovoriti

a i bilo vec 200 x na forumu il potrazi il se javi slowurideru

il skini svoju vodenu pumpu pa vidi koja zica ide iz pickupa, imas 2 min posla da ne cekas bzvz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju