Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
Tino22:
Meni je u servisu skinuta ona s auspuha i skuter mi ide 70 al su mi neki rekli da ima još nekakvu blokadu.Nemam pojma :dontknow:
speed:
jesu ti skinili s variomata,jesi dobio onaj limic kad su ti je skinili,jel tvoj zracnjak ili vodeno hladjenje,zablokiran ti je C.D.I. i imas u airboxu onu lulicu treba odrezat al kad je odrezes moras stavit vecu diznu 4 broja
Tino22:
--- Citat: speed - 06 Svibanj, 2007, 21:14:37 ---jesu ti skinili s variomata,jesi dobio onaj limic kad su ti je skinili,jel tvoj zracnjak ili vodeno hladjenje,zablokiran ti je C.D.I. i imas u airboxu onu lulicu treba odrezat al kad je odrezes moras stavit vecu diznu 4 broja
--- Kraj citata ---
Uspori malo ;D.Ovak,koliko znam skinuta mi je samo s auspuha,nikakav limić nisam dobio.Ima zračno hlađenje.Kak izgleda ta lulica?Dali je od gume??
speed:
ma garant su ti skinuli sa variomata,pogledaj ovo ti je taj limic
http://img115.imageshack.us/my.php?image=scheibe1co4.jpg
tvoj ne moze vise od 70 km/h jer ima kracu getribu za 17% od vodeno hladjenje,ta lulica ti je od gume,kad skines poklopac airboxa ona ti je ispod filtera
Tino22:
Baš sam danas skinuo onaj plastični poklopac od kutijice gdje se nalazi filter,filter izvadio vidio sam nekakvo kratko gumeno crijevo koje je nataknuto okomito na nekakvu rupu.
Neznam dali je to ta lulica.Bum slikao s mobitelom pa ću ovdje stavit sliku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju