Tehnički kutak > Tuning skutera
Skidanje ležajeva sa radilice???
neer:
fušeri j#bo vas lezaj da vas j#bo ...sta ces davat 100kn za skidanje lezaja...uzmes radilicu s lezajevima stavis ju u škripac i napravis dva klina od flaha i postavis ih jedan nasuprot drugog i lupas cekicem nista se ne osteti ...masu puta sam tako skidao i nista se nije ogrebalo..steta davat tokaru pare za nesto sto je jako jednostavno za napravit samo treba ukljucit mozak
dhorvat:
--- Citat: dino73n - 20 Srpanj, 2009, 23:46:32 ---dhorvat ti je rekao kako to hoda,tri dobra jaka sarafcigera trebaju i jos jedan majstor,znaci pomagac sa dva sarafcigera zapne na lezaj a ti se sa trecim uz pomoc cekica zakucas izmedju lezaja i polutke radilice i lezaj leti kao iz katapulta.Rasporad sarafcigera je 120 stupnjeva ili mercedesov znak i sve to radite stegnuti u stegu ili skrip.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
--- Citat: neer - 20 Srpanj, 2009, 23:55:05 ---fušeri j#bo vas lezaj da vas j#bo ...sta ces davat 100kn za skidanje lezaja...uzmes radilicu s lezajevima stavis ju u škripac i napravis dva klina od flaha i postavis ih jedan nasuprot drugog i lupas cekicem nista se ne osteti ...masu puta sam tako skidao i nista se nije ogrebalo..steta davat tokaru pare za nesto sto je jako jednostavno za napravit samo treba ukljucit mozak
--- Kraj citata ---
Ja se sjećam jednom da sam i ja bio jedan od onih koji se boji udarit čekićem kad treba. Nakon godina isprobavanja vidio sam da čekić nije samo za štetu napravit :toothy3:
Marino1907:
Riješeno ležajevi skinuti uz pomoć alatke koju mi je izradio tokar :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju