Tehnički kutak > Tuning skutera

Trophy70 + Stage6 Street spuh na piaggiu

<< < (2/5) > >>

dino gp1:

--- Citat: SlowRider - 18 Srpanj, 2009, 17:33:30 ---dhorvat ima trophy i auspuh od aeroxa bez katalizatora, nesto kao SC08 za piaggio. Dokazao je da je to vrlo trajna kombinacija. Sumnjam da je taj S6 auspuh ista bolji od SC08, osim sto S6 mozes kupiti kao novi.

Ja sam isprobao na malossi sportu takvu kombinaciju i skuter solidno ide, vrlo je startan, vrti se kao serijski, ide brzo sa malo okretaja, rolice mozes fulati i 2gr  :icon_biggrin: osjetno manje se grije termo grupa.

S obzirom da je recesija, to je idealan setup za ovo vrijeme.

--- Kraj citata ---

Onda je još bolje uzeti SC08 + trophy jer se može naći spuh u dobrom stanju za male novce i uz to je relativno tih...

SlowRider:

--- Citat: dino gp1 - 18 Srpanj, 2009, 17:44:41 ---Onda je još bolje uzeti SC08 + trophy jer se može naći spuh u dobrom stanju za male novce i uz to je relativno tih...

--- Kraj citata ---

To je u biti cijena jednog rezo spuha.

gokiSP:
ja sam se vozio jedno vrijeme na trophyu i sc08...motor je po ravnome po njegovom satu isao 105 km/h, urzanje je bilo super..ugl. jako dobra kombinacija kome je serijala malo preslaba..radilo se o runneru..

dino gp1:

--- Citat: gokiSP - 18 Srpanj, 2009, 17:55:48 ---ja sam se vozio jedno vrijeme na trophyu i sc08...motor je po ravnome po njegovom satu isao 105 km/h, urzanje je bilo super..ugl. jako dobra kombinacija kome je serijala malo preslaba..radilo se o runneru..

--- Kraj citata ---

I ta kombinacija te dođe kao malo bolji rezo spuh (kao što je slow napisao) a ide sigurno bolje od serijale sa npr. zx-om, definitivno se isplati :)

R@kija:
da onaj dhorvatov je super..i motor ide..ali dosta je jak zvuk za seriski auspuh..no opet nema katalizatora!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju