Tehnički kutak > Tuning skutera
Trophy70 + Stage6 Street spuh na piaggiu
3alfa3:
Taj Stage6 na Trophyu je dao vise snage nego RR ili ZX.
Cak 0,1 konj vise nego sa Yasuni Z!!!
Od ostalih ne-rezo spuha (Leo Vince, Tecnigas itd) daje 15tak % vecu snagu.
Barem su tako izmjerili na SA. Brojkama ne vjerujem, ali omjerima da.
Po tome bi to trebao biti odlican spuh za base kit kojem je namjena vozit sa malom potrosnjom, relativno velikom snagom i trajnosti max. mogucom.
R@kija:
znaci alfa pucas na base!!?'
3alfa3:
--- Citat: rakitje00 - 18 Srpanj, 2009, 18:48:37 ---znaci alfa pucas na base!!?'
--- Kraj citata ---
Ne, barem ne jos ove sezone. Ali kombiniram nesto za slijedecu....
J.U.R.C.A:
alfa
iskreno sumnjam da je jaci od rr ili zxa!
trophy plus rr je ubojica kombinacija i mislim a i iz iskustva tvrdim da na piaggio ne postoji jaci base setup!(ako gledamo okretaje do 10000 k )
ogradit cu se eventualno sa yasunijem jer nisam probao!
obzirom da se radi o mjerenju na SA a znamo i ti i ja da je to Stage 6 poligon tj ducan za prodaju proizvoda od stage 6!
dhorvat:
--- Citat: rakitje00 - 18 Srpanj, 2009, 18:30:35 ---da onaj dhorvatov je super..i motor ide..ali dosta je jak zvuk za seriski auspuh..no opet nema katalizatora!!!
--- Kraj citata ---
Opet me tračate. :icon_biggrin:
Šala... :icon_thumright:
Ovaj tvornički spuh koji vozim na Trophyju je puno puno glasniji na kitu nego na serijali. Isto tako sam stavio neku čudnu vunu u top ZX-a i motor se drečio skoro ko bez topa. A ironično tome je da se taj isti spuh kojeg sam prodao Luki0101 na Luni se praktički jedva čuje :drunken_smilie:
Razlika između mog serijskog spuha i ZX-a je jako mala a k tome ZX-u je radna snaga 1000 okretaja viša. Krajnja je za 5 veća, ubrzanje je nijansicu jače i nakon 15 minuta vožnje spalim na živce od tog zvuka pa sam ga zato i prodal :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju