Općenito > Generalno o skuterima
speedfight II za 13,2 K kn
StreetRunner:
--- Citat: ivanm - 08 Svibanj, 2007, 18:41:16 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 08 Svibanj, 2007, 10:22:06 ---mene tuniranje uopće ne zanima. da mi je do vece brzine, kupioo bih skut s veeelikim motorom
--- Kraj citata ---
čuj, netko ima A kategoriju, a većina ipak nema..
meni se neda ić polagat jer bi mi našli dioptriju, koju 1993. nisam imo, nije puno, -0.5, ali bi mi u vozačkoj pisalo "obavezno nošenje naočala", a to bi mi bila tlaka..
--- Kraj citata ---
ja kad sam išao na lječnički za vozački nisam ponio cvike iako ih moram nosit ali pošto nemam neku dioptriju(+0,2 na desno,inače imam strabizam) i sve normalno vidin i normalno san proša lječnički
Punisher:
--- Citat: ivanm - 09 Svibanj, 2007, 09:07:13 ---pošto sam u zagrebu, kome mislite da se obratim?
imam dopunsko zdravstveno..
--- Kraj citata ---
Samo pođi kod svog liječnika, on će te uputiti u sve što trebaš znati i najvjerojatnije napraviti prije samog lasera (najvjerojatnije na neke očne preglede).
divljakusa:
--- Citat: ivanm - 08 Svibanj, 2007, 18:41:16 ---čuj, netko ima A kategoriju, a većina ipak nema..
meni se neda ić polagat jer bi mi našli dioptriju, koju 1993. nisam imo, nije puno, -0.5, ali bi mi u vozačkoj pisalo "obavezno nošenje naočala", a to bi mi bila tlaka..
--- Kraj citata ---
tlaka je jedino kai imaŠ ograničenje....al moŠ nosit leĆe....i onda ti piŠe "noŠenje naoČala ili leĆa"....meni joŠ ni jedan murjak nije reko da skinem leĆe da ih prowjeri....a gro puta ih ne nosim....:)
dhorvat:
--- Citat: speed - 07 Svibanj, 2007, 20:23:53 ---ma peugeoti su dosta brzi iako nisu pogodni za tuniranje
--- Kraj citata ---
i još jedan minus.
Kad zacvika možeš cilindar bacit u smeće jer je aluminijski :icon_thumright:
Ali da je izdržljiv, tu ide potpis. Može se bez problema mjerit sa starim piaggio i minarelli agregatima.
Ali opet ovisi od slučaja do slučaja :icon_biggrin:
S.F. sf2:
skidanje dipotrije je po oku cca. 8000kn sad ti cjepidlaci s 0.5 dioptrijom :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju