Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
rodjendanska inicijativa
enigma:
dobre su slike, bilo vas je malo al to ne znači da se niste zabavljali, ne? :)
gene je dobar lik :toothy10:
vidim sve neke zvjerčice od motora, neznam kako bi se ja s kinezom od 50 uklopio..vjerojatno bi se nagutao dimova i došao 2 sata nakon vas na odredište :laughing7:
Punisher:
--- Citat: Doomsday - 12 Lipanj, 2007, 15:48:49 ---A jeste za ovu nedilju do Plitvica...? Vrime izgleda da će bit neloše u ciloj HR, vrlo mala mogućnost kratkotrajne kiše... :icon_scratch:
Ja nisan moga prošli vikend, ali ovi bi rado, i to baš na PLitvice, da mogu svi od svukuda doć na jedan jednodnevni izletić... :dontknow:
Onako, jedan ručak i malo šetnje... Plus puno vožnje prije i posli... :icon_biggrin:
Onda, dal da stavljam temu...? Ima li ko volje...? Osim Gene... :laughing7:
Koji sigurno ima, čak ako i nemože doć, volje sigurno ima... :frajer:
Recite, pa da vidimo... :help:
--- Kraj citata ---
Imam volje, nemam skuter :toothy3: ali radi se pomalo na svemu.
Evo danas riješio liječnički i upisao školicu :laughing7: i odmah uplatio za ispit pošto oko 15.07 se ide na godišnje pa da to riješim prije toga ::)
Genesis051:
:icon_thumright:
Good for You !!! :headbang:
Samo pažljivo i pomalo... od "provjera", ima da ti glava bude k'o ventilator, ali to je "po pravilu" i (između ostalog, i ) bez toga padaš !...
Genesis051:
Enigma, don't worry (be happy), ja sam se isto vozio sa 50-icom...
Nije problem vozit 45-50 Km/h... veći je problem (ma i nije neki problem, nego je tužno) imati toliki broj članova u Zg, da bi došla d v o j i c a ::) :dontknow: ???
Eladio bi bio došao i iz Rijeke... on je u Zg "stranac na privremenom radu" :icon_biggrin: makar radi na tome, da potraži (zagrebačku) "domovnicu" :laughing7:
Genesis051:
Istina, jedan dio članova ima alibije... :happy6: :happy3: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju