Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
rodjendanska inicijativa
Genesis051:
...A, naravno... kao i na svakom lijepom putovanju, našlo se i ponešto prirodnih ljepota :icon_tongue: :icon_thumright: :frajer:
Malo civilizacijskih:
...i malo više (jako uvjetno, rečeno) divljine:
Genesis051:
UUUUpsss... sorry !!! One civilizacijske, nije prava slika...
(to je bila ta slika...)
ChRiStIaN:
bilo bi lijepo jednu nedjelju organizirat meet na sljemenu...obilazak okolnih ćevadžinica, ispijanje alkoholnih i bezalkoholnih šića na livadi onoj velikoj...neznam kak se zove...to bi bilo fora druženje...
eladio:
--- Citat: Doomsday - 12 Lipanj, 2007, 15:48:49 ---A jeste za ovu nedilju do Plitvica...? Vrime izgleda da će bit neloše u ciloj HR, vrlo mala mogućnost kratkotrajne kiše... :icon_scratch:
Ja nisan moga prošli vikend, ali ovi bi rado, i to baš na PLitvice, da mogu svi od svukuda doć na jedan jednodnevni izletić... :dontknow:
Onako, jedan ručak i malo šetnje... Plus puno vožnje prije i posli... :icon_biggrin:
Onda, dal da stavljam temu...? Ima li ko volje...? Osim Gene... :laughing7:
Koji sigurno ima, čak ako i nemože doć, volje sigurno ima... :frajer:
Recite, pa da vidimo... :help:
--- Kraj citata ---
ja u subotu idem u Rijeku na 10godisnjicu mature :redface: :toothy3: :toothy9:
tako da ako se zelimo naci u plitvicama , onda eventualno u nedjelju, i to da ja i gene krenemo iz rijeke , a na kraju ja zavrsim u zgu :icon_scratch: :laughing7:
Genesis051:
...A ja u Ri... čekaj malo... to je nestašan tempo... subotu na nedjelju noć radim, pa... ako noć bude aktivna, ja moram znat koliko je vremenski do Plitvica... da mogu navit budilicu na mobitelu... :icon_biggrin:
Ne bi bilo dobro, da vozim malo brže, pa da mi slučajno zvoni u Ličkom Petrovom selu, ili da me bude mecima (jer ne stanem...nije još zvonilo) na granici s BiH :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju