Općenito > Generalno o skuterima
Građansko-skuteraški prosvjed...
SlowRider:
Danas smetas sa autom koji ima <100hp, a kamoli sa skuterom koji mora ici 50km/h.
Nikon:
--- Citat: SlowRider - 05 Svibanj, 2007, 19:22:14 ---Danas smetas sa autom koji ima <100hp, a kamoli sa skuterom koji mora ici 50km/h.
--- Kraj citata ---
pitaj mene jel smeta fiesta 1.3 50hp..
to ti je sve do vozaca...
Punisher:
--- Citat: Nikon - 06 Svibanj, 2007, 01:01:15 ---
--- Citat: SlowRider - 05 Svibanj, 2007, 19:22:14 ---Danas smetas sa autom koji ima <100hp, a kamoli sa skuterom koji mora ici 50km/h.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Je do vozača,... ali takvih ljudi se baš treba paziti koji potegnu ko ludi...
Recimo ja osobno vozim dosta brzo, ali naravno u granicama sposobnosti mene i auta (nije sad da idem 100 kroz grad), i kad vidim skuter ako ga mogu zaobići zaobići ću ga, ako ne mogu vazit ću se iza njega i to je to... pa sad neka ovi iza mene trube koliko žele...
Nikon:
pa ja bi osobno upuca ljude koji voze auta i motore 100 po gradu..
sposobnost vozaca je kontrola ;)
triba znat vozit polako.. ko zna vozit polako zna i brzo :):)
filozofski ali istina..
kad san tek polozia nisan zan vozit pomalo;);) zato san se i jurca :toothy3:
StreetRunner:
--- Citat: Punisher - 06 Svibanj, 2007, 15:39:55 ---
--- Citat: Nikon - 06 Svibanj, 2007, 01:01:15 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Je do vozača,... ali takvih ljudi se baš treba paziti koji potegnu ko ludi...
Recimo ja osobno vozim dosta brzo, ali naravno u granicama sposobnosti mene i auta (nije sad da idem 100 kroz grad), i kad vidim skuter ako ga mogu zaobići zaobići ću ga, ako ne mogu vazit ću se iza njega i to je to... pa sad neka ovi iza mene trube koliko žele...
--- Kraj citata ---
uvik triba poć od sebe,kako bi tebi bilo ta ti voziš taj skuter.Triba bit obziran prema svima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju