Općenito > Generalno o skuterima

Građansko-skuteraški prosvjed...

<< < (5/13) > >>

filiplatinovicz:
Najveće će promjene donijeti sve veći broj skutera na ulicama... ne voze ih više samo mladi koji nemaju za auto nego sve češće i starci kojima su dopizdile gužve. mnogi voze alternativno i auto... s vremenom će sigurno porasti i senzibilitet ostalih vozača za skuteraše. ali, treba vremena!

StreetRunner:

--- Citat: filiplatinovicz - 05 Svibanj, 2007, 06:00:12 ---Najveće će promjene donijeti sve veći broj skutera na ulicama... ne voze ih više samo mladi koji nemaju za auto nego sve češće i starci kojima su dopizdile gužve. mnogi voze alternativno i auto... s vremenom će sigurno porasti i senzibilitet ostalih vozača za skuteraše. ali, treba vremena!

--- Kraj citata ---
potpuno se slažen.Što se tiče mladih roditelji kupuju dici skutere kao neke nagrade i po meni je to dobro.

StreetRunner:

--- Citat: Punisher - 04 Svibanj, 2007, 18:22:14 ---
--- Citat: StreetRunner - 04 Svibanj, 2007, 16:22:50 ---U slobodnoj dalmaciji san čita da je ova mjera o 50kmh potpuno besmislena i da će se razmatrati da se ukinu te blokade ili da bude bar na 70kmh.

--- Kraj citata ---
Nisam čuo za razmatranje, ali svakako bi se trebalo razmotriti...

--- Kraj citata ---
bilo je u prilogu Auto.Kao da će razmatrati prijedlog da se ta blokada pomakne na nešto veću brzinu ili da je ukinu jer skuteri mogu razvijati veću brzinu a blokada tome šteti,a uzrokuju se i opasnosti u prometu jer s 50kmh si totalno ugrožen.To je ukratko nešto

nrg50power:
vidimo se dolazim i ja :icon_thumright:,javite od kud ce se krenut

Bongo:

--- Citat: filiplatinovicz - 05 Svibanj, 2007, 06:00:12 ---Najveće će promjene donijeti sve veći broj skutera na ulicama... ne voze ih više samo mladi koji nemaju za auto nego sve češće i starci kojima su dopizdile gužve. mnogi voze alternativno i auto... s vremenom će sigurno porasti i senzibilitet ostalih vozača za skuteraše. ali, treba vremena!

--- Kraj citata ---

Baš tak. Uz dva auta u garaži (jedan službeni), ja postao skuteraš. Zvuči bahato i možda prepotentno, ali dopi*dilo mi putovat na posao kroz centar 25 minuta na posel. Sad sam na poslu za 10 min. Povratak doma još gori. Sad sam se preporodil. Više vremena za sebe i obitelj  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju