Ostalo > Motocikli

Ducati streetfighter

<< < (5/7) > >>

dhorvat:
Vi niste normalni, motor zgleda prebolesno  :o :o :o

veka84sb:

--- Citat: Rossi - 20 Kolovoz, 2009, 10:55:37 ---ja po forumima bas drugcije  cito :S ....za 1098 nisam nikad nigdje nista procito negativno a kamoli tako sta da staje nakon 20000 km ....ne vjerujem da bi ducati to sebi dopustio....to bi bilo isto kao da ferrari dopusti takva sranja ....em sto je sramota a i propali bi odma.....ovo kazem jer nisma nigdje procito nista lose za modele tipa 1098 osim da su na pocetku proizvodnje prvi modeli imali problema sa Ecu i da su odma popravili to i zamjenili Ecu nove i da sve radi savrseno.......za starije sam vidio par kritika i slicno....eh sad ko ce ga znat ....mozda se i desava i to ...ali po meni slabo vjerovatno...

--- Kraj citata ---

Evo malo sam se potrudio da ne ispadne kako izmisljam ..evo jedan test koji ce puno toga reci..

http://www.motorevija.com.hr/test/Ducati_1098_Test_izdrljivosti

Malo je duzi ali jako ,jako zanimljiv!

BRICKS:
ovaj ducati streetfighter potsjeca me prema stylingu na kawasaki z750 :)

dhorvat:
Ducati koji bi se kvario učestalo kao recimo Yamaha Fazer ( :toothy3:), nebi bio Ducati  :laughing9: :laughing9:

veka84sb:
Ma Ducati su stvarno ljepi i cista ekzotika ,po meni svojom konstrukcijom nemaju konkurenciju jer ja volim V2 odnosno L2 masine. Nemoguce je usporediti Ducati sa npr R1 jer tu se nema sta usporediti , R1 je brzi ,jaci ,stabilniji i ostalo ,a 1098 je jednostavno ono nesta posebno. Tip masine V2 (L2) je sasvim nesta drugo za voziti nego redni cetvrocilindras i po meni nikako se ta dva tipa motora nemogu usporedjivati , kao naprimjer da usporedjujete 2T i 4T motore.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju