Ostalo > Motocikli

Ducati streetfighter

<< < (4/7) > >>

stoper06:
motor je bas ejben...a koja mu je cijena tog modela na slici?..

Marekvz1:
130 000 Streetfighter,160 000 kn Streefighter S.

MotoManijak:
sve je to super al brate mili pogledaj cijenu.katastrofa

veka84sb:
Ma Ducati su predobri sto se tice izgleda i zvuka ,performanse su isto dobre ,ali koliko sam ja cuo i propitivao se imaju sa svakom serijom nove probleme ...
Npr 999 ima jako problematicnu struju i stalno nesta crkava , 1098 ima neke probleme valjda sa radilicom ili necim jer masina staje nakon 20.000km ...ima tu svega ...
Potrazite malo po netu iskustva ljudi koji ih voze...

Rossi:

--- Citat: veka84sb - 20 Kolovoz, 2009, 07:22:13 ---Ma Ducati su predobri sto se tice izgleda i zvuka ,performanse su isto dobre ,ali koliko sam ja cuo i propitivao se imaju sa svakom serijom nove probleme ...
Npr 999 ima jako problematicnu struju i stalno nesta crkava , 1098 ima neke probleme valjda sa radilicom ili necim jer masina staje nakon 20.000km ...ima tu svega ...
Potrazite malo po netu iskustva ljudi koji ih voze...

--- Kraj citata ---
ja po forumima bas drugcije  cito :S ....za 1098 nisam nikad nigdje nista procito negativno a kamoli tako sta da staje nakon 20000 km ....ne vjerujem da bi ducati to sebi dopustio....to bi bilo isto kao da ferrari dopusti takva sranja ....em sto je sramota a i propali bi odma.....ovo kazem jer nisma nigdje procito nista lose za modele tipa 1098 osim da su na pocetku proizvodnje prvi modeli imali problema sa Ecu i da su odma popravili to i zamjenili Ecu nove i da sve radi savrseno.......za starije sam vidio par kritika i slicno....eh sad ko ce ga znat ....mozda se i desava i to ...ali po meni slabo vjerovatno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju