I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a jel ima negdje mozda nacrti ovih leo vince ili yasuni ili hebo auspuha tak da mu ih odfuram dam materiajl i vozi..ali kad napravim auspuh opet mi treba onaj prigusivac gore.....di to da nabavim....
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
zna netko koji pase na CPI?
imas kupit posebno za CPI ili od minarellia, razlika ja samo u nosacima. to slozis bez problema.
tko je rekao da prodaje prigusivace?
Citat: zikihos - 11 Svibanj, 2007, 00:19:09tko je rekao da prodaje prigusivace?Mislim da je to Slowrider
Citat: Sugar - 04 Svibanj, 2007, 01:13:16al je to za tvoj motor radjeno,jel?radjeno je samo po nekom izgledu?jesi imao kakve nacrte?na kolko bu rezonancija? prico sam s josipom to je rađeno po nacrtima od jolly moto spuha, nije rađeno za njegov, po slikama ne mogu skuziti koji je skut, sp nije posto je zracnjak na slici, a bit ce da nije ni sr 150 po disku odozada
al je to za tvoj motor radjeno,jel?radjeno je samo po nekom izgledu?jesi imao kakve nacrte?na kolko bu rezonancija?
Citat: igor.sb - 04 Svibanj, 2007, 01:20:51Citat: Sugar - 04 Svibanj, 2007, 01:13:16al je to za tvoj motor radjeno,jel?radjeno je samo po nekom izgledu?jesi imao kakve nacrte?na kolko bu rezonancija? prico sam s josipom to je rađeno po nacrtima od jolly moto spuha, nije rađeno za njegov, po slikama ne mogu skuziti koji je skut, sp nije posto je zracnjak na slici, a bit ce da nije ni sr 150 po disku odozadapa nije zracnjak pogledaj bolje, samo je stavio tu plastiku cilindar ima vodeno hladjenje