Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning scootera

<< < (12/22) > >>

J.U.R.C.A:

--- Citat: dino gp1 - 15 Srpanj, 2009, 11:02:30 ---Moram priznati da me ovo stvarno iznenadilo, ajde ok da je replica bila sa rr-om ali sa shotom i još ide slabije od base setupa, sada replica ide odmah u prodaju :laughing9:

--- Kraj citata ---
kazem ti.meni osobno je replica promasen kit! kako tko voli i ako voli nek ga stavi
ili cisti base pa da ima snage odozdola i tako postelat prijenos
ili konkretni midrace pa ici na sljedece okretaje ~ 10000 -11500

@ luka.
stalker je ac. snagu trophy ac kita ti nisam nikad u praksi vidio. ovo sve gore govorim za lc varijante!
mozebitna konverzija u lc?

Luka 0101:
J.U.R.C.A

lc bi bio u planu za sljedecu godinu ako bi se islo na stazu

SlowRider:

--- Citat: J.U.R.C.A - 15 Srpanj, 2009, 10:58:39 ---konkretno
iz mog primjera

nrg sa trophyem i rr spuhom 17.5 karb ide jace nego
isti taj sa replica kitom , gianelli shotom i 17.5 karbom

oba su stelana kod mene i osobno sam se potrudio iz oba izvuci maximum!

--- Kraj citata ---

Mozda bi ova replica i shot dosli do izrazaja sa vecim frgicem, ipak daje vise snage na visim rpm   :icon_scratch:

Ja sam jako zadovoljan sa malossi sportom, nemam previse iskustva sa trophy termo grupom, nisam dirao malossi sport i sa takvim setupom svaki serijski beverly 250 je u retrovizoru do 65km/h, po cuki nesto vise. Meni je na prvom mjestu pouzdanost skutera, dakle da cijelu godinu imam ulaganja kao u serijski skuter (bez kvarova), druga stvar je da ne trosi previse i treca je da se izvuce max. iz prijenosa.

J.U.R.C.A:

--- Citat: SlowRider - 15 Srpanj, 2009, 11:32:48 ---Mozda bi ova replica i shot dosli do izrazaja sa vecim frgicem, ipak daje vise snage na visim rpm   :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
ima djelomicno istine u tome ali nemoze to biti povecanje snage u postotku od 15 20 posto.evntualno 5 posto mozda ali i to je upitno i opet je slabo  to.

a koliko vidim na forumu je uzasno malo zastupljen POLINI CORSA kit a ima 2 karike i gus je i trajan je kao i base kit a moze do 12.5 konja!

previse se dobrih stvari zapostavlja a polini corsa je jedan od njih

SlowRider:
Corsa se vrti vise od sporta, problem je odrzavati temp. sa tom termo grupom. Recimo po trenutnom vremenu vani, temp. bi sigurno bila za nekih 10°C veca, znaci 90+, a pri toj temp. osjetno pada snaga. Jedino da se ubaci jos jedan kiler sto i nije neki problem.

Koje je radno podrucje za corsu, odnosno za koliko vise rpm otprilike od sporta?

--- Citat: dhorvat - 15 Srpanj, 2009, 10:42:28 ---Naravno ovdje mislimo na Yasuni City R  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Taj spuh ima krivulju razvijanja snage kao serijski spuh S2, samo sto je krivulja jos malo pomaknuta u "desno" prema visokim rpm, i snaga je za par ks veca  :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju