Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning scootera

<< < (13/22) > >>

ivanm:
ja imam polini sport sa dvodjelnom glavom, nije corsa, hac ga je malo doradio ne jako, al vidim da ispod 10000 okr nemam što tražiti...

Drnda:
ivane, jel to original glava od sporta, jer ne vjerujem da ima dvodijelnu glavu obicni sport
a drugo je na kojim okretajima je najveca snaga replice za pezo sf? lc

SlowRider:

--- Citat: Drnda-1 - 15 Srpanj, 2009, 12:10:30 ---ivane, jel to original glava od sporta, jer ne vjerujem da ima dvodijelnu glavu obicni sport

--- Kraj citata ---

Orginalna je, izgleda da se dobije samo uz piaggio.

gokiSP:

--- Citat: J.U.R.C.A - 15 Srpanj, 2009, 10:58:39 ---konkretno
iz mog primjera

nrg sa trophyem i rr spuhom 17.5 karb ide jace nego
isti taj sa replica kitom , gianelli shotom i 17.5 karbom

oba su stelana kod mene i osobno sam se potrudio iz oba izvuci maximum!

@lazo

em kit platis 1500 i vise kuna , pa bi stavljao klip sa jednom karikom(oko 400) pa i preradivao kod haca za 400 . tu si vec na 1900 kuna. ne kazem da hac ne obavlja posao svoj dobro.dapace odlicno radi.

nek svatko kupi sta hoce ja znam da ja replicu nebi nikada ali apsolutno nikada kupio!

--- Kraj citata ---

replica se prodaje pod malo slabiji midi race kit tj. malo jaci base kit..e sad replica se jako ljepo nastelat takva kakva je, bez ikakvih prerada..ali ostali kitevi uklasi bi se dali puno bolje nastelat tj. sami kit je bolji. e sad replica moze bit jako dobar kit ali uz prerade, ja sam imao preradenu replicu sa jedom karikom, jedno vrijem sam vozio na mhr for race only spuhu pa sam bio probao i polini evo i mogu rec da je krajnja bila odlicna ali nisam nikako mogo postelat da radi sa tim spuhom optimalno u svim rezimima rada i onda sam se na kraju odlucio za home made spuh, raden je po mjerama od polini eva ali je grana bila uza i dimenzije konusa su bile malo drugacije u loncu ali motor je isao odlicno sa tim spuhom i takvim kitom..opet..nisam mogao nista skuteru sa du+ kitom i polini evo spuhom..e sad, ocu reci da se replica da jako ljepo ukomponirati u masinu ali su potrebne prerade a neznam bas koliko je neko zeljan kupit kit pa onda dat jes 100€ za klip i preradu tako da po meni isto kako jurca kaze replica ispada makar kit ko kit nije los ALI uz prerade..

psycho:
znaci ovako slazem se sa tim sto kaze jurca uzimam trophy kit. dali se na na taj kit moze staviti zx ili mora biti yasuni itd.ja bi naj vise volio kada bi mi motor vukao od nule do nekih 50-60 kao blesav, imam vec malosi multivar koju odprilike gramazu rolica da uzmem u obzir.i dali moze biti kvacilo delta ili vec nesto drugo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju