Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning scootera
gokiSP:
--- Citat: J.U.R.C.A - 14 Srpanj, 2009, 12:48:51 ---psycho
malo smanji dojmove. nitko ti ovdje ne zeli nista lose a pogotovo ne ja ili gokiSP.
tu smo svi zajedno da djelimo iskustvo znanje steceno nekakvim radom oko skutera.
goki a niti ja nisam napisao svoj post bez razlog niti itko umanjuje tvoje znanje o skuterima ili mehanici uopce ali nije logicno davati neke savjete u nekim temama(koje niti ja kao veliki poznavaoc mehanike a i skutera opcenito nisam u stanju dati ) a u drugim temema pitati o nekim osnovnim stvarima.
polako.naucit ces.potencijala a i volje koliko vidim imas!
slobodno ne ustrucavaj se pitat ako te bilo sto zanima! ja sam voljan pomoci a vjerujem i ostali clanovi ovog foruma pa tako i gokiSP
--- Kraj citata ---
naravno, ja sam uvijek spreman pomoci svakome u bilo kojem trenutku ako sam u mogucnosti..uostalom sve si rekao svojim postom.. :icon_thumright:
psycho:
nisam nikog htijeo uvrijediti ali samo sam napisao da ako je ostetio navoj na radilici pa ne mora se odma kupovati nova vec se moze taj navoj prorezati ima dobrih majstora tu u bj koji to znaju i meni se desilo isto sranje pa sam si to sam slozio bez tokara samo sam mu dao savjet i to :sad1:
psycho:
i kao sto sam reko neeee razumijem se u tuning onda nebi placo majstora da mi slaze motor kuzite ali to ne znaci da ja nemam s tim iskustva zagrijati blok da lezaj sam upadne te upresati radilicu i namontirati karike na klip itd nadam se da me niste krivo shvatili
Lazo:
Eo jedan dobar setup:
kit: Malossi MHR Replica (najjači base kit i jako kvalitetan)
auspuh: Yasuni R
variomat: Malossi Multivar (najbolje jer za njega imaš sve u Hrvatskoj)
karb: dellorto 19
kvačilo i zvono: Malossi Delta i MHR Wingbell ili RMS oboje jer ljudi hvale na forumu i jeftinije je
radilica: stage6 hpc
usis: stage6 usis kupiš cijeli za nekih 50 eura (usis i prirubnicu dobiješ)
dino gp1:
Za 10 tisuća kuna možeš imati pilu i pol, ja bi preporučio ovakav setup:
MHR replica kit
Gianelli shot auspuh
Stage6 HPC radilica
Malossi multivar
kevlar belt
Dellorto phbg 21 + e13
malossi usis + malossi prirubnica pod 45 stupnjeva
malossi primar
malossi delta + wingbell
malossi k15