Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning scootera
dino gp1:
--- Citat: psycho - 14 Srpanj, 2009, 11:40:08 ---za koliko se novaca moze kupiti sage6 pro za base izvedbu te radilica stage6
--- Kraj citata ---
Ovdje ti sve piše :icon_thumright: http://www.scooter-attack.com/
gokiSP:
ok ako neznas ali zasto onda po tudim temama pise nesto sto bi ljudi mogli shvatit ozbiljno i zeznut se..ovaj podforum je ipak malo ozbiljniji od off-a pa bi bilo dobro da se i ponas tako..;)
psycho:
mozda se ja nerazumijem u tuninge kao sto se vidi iz prilozenog ali to ne mora znaciti da se nerazumijem u sam proces montiranja tih djelova sklapanja blokova itd tj mehanike i sto ti mislis da si najpametniji ako imas iskustva s tim
gokiSP:
s ovakvim pristupom neces bit omiljeni na forumu ja prvi ti nebi pomogao zbog takvog pristupa.. :hello:
J.U.R.C.A:
--- Citat: psycho - 14 Srpanj, 2009, 12:44:18 ---mozda se ja nerazumijem u tuninge kao sto se vidi iz prilozenog ali to ne mora znaciti da se nerazumijem u sam proces montiranja tih djelova sklapanja blokova itd tj mehanike i sto ti mislis da si najpametniji ako imas iskustva s tim
--- Kraj citata ---
psycho
malo smanji dojmove. nitko ti ovdje ne zeli nista lose a pogotovo ne ja ili gokiSP.
tu smo svi zajedno da djelimo iskustvo znanje steceno nekakvim radom oko skutera.
goki a niti ja nisam napisao svoj post bez razlog niti itko umanjuje tvoje znanje o skuterima ili mehanici uopce ali nije logicno davati neke savjete u nekim temama(koje niti ja kao veliki poznavaoc mehanike a i skutera opcenito nisam u stanju dati ) a u drugim temema pitati o nekim osnovnim stvarima.
polako.naucit ces.potencijala a i volje koliko vidim imas!
slobodno ne ustrucavaj se pitat ako te bilo sto zanima! ja sam voljan pomoci a vjerujem i ostali clanovi ovog foruma pa tako i gokiSP
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju