Tehnički kutak > Tuning skutera

TGB trokira

<< < (2/4) > >>

the_ilusionist:
stavi vecu diznu malo, meni je na zipu isto tako bilo... stvar se rjesila stavljanjen malo vece dizne i stavljanjem igle na drugi zared od od doli...

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: the_ilusionist - 14 Srpanj, 2009, 09:43:30 ---stavi vecu diznu malo, meni je na zipu isto tako bilo... stvar se rjesila stavljanjen malo vece dizne i stavljanjem igle na drugi zared od od doli...

--- Kraj citata ---

Bude to slow rijesio danas pa javim,jer me vec frka uhvatila da je nesto otislo,a sve je novo(300km)taman razraden..
I na kolko vam se vrti kad ga ne vozite puni gas,znaci neko drzanje brzine recimo 50km/h,ja nemogu ispod 8,8ipol tisuca jel to previse..jer cini mi se da se previsevrti a nedaje previse snage..za puni gas druga prica(naravno dok je sve bilo ok)

Drnda:
ako trokira logicnije je da ide manja dizna, ali meni se cini da te struja zeza...

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Drnda-1 - 14 Srpanj, 2009, 13:08:26 ---ako trokira logicnije je da ide manja dizna, ali meni se cini da te struja zeza...

--- Kraj citata ---

Struja..tocnije?Svijecica kazem serijska je radila isto ko i ova s kojom je poceo trokirat..

J.U.R.C.A:
ovo meni lici kao da gubi masu ...odnosno da sturja zeza...
probaj na nogari zavrtiti motor u okretaje pa onda vidi jel troka?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju