Tehnički kutak > Tuning skutera
TGB trokira
SlowRider:
Decki prvo se naucite kada se javlja trokiranje, znaci ako skuter trokira, vi bi stavljali jos vecu diznu ::)
Problem je bio u crijevu koje spaja fergazer i airbox, treba staviti drugo crijevo jer se ovo deformiralo i bio je smanjen promjer. Masina je dobivala premalo zraka, znaci bilo je viska benzina u odnosu na zrak u smjesi.
J.U.R.C.A:
eto drago mi je da ste rjesili!
samo cudno mi je bilo kako kad napuca gas sekundu dve bude ok i onda tek zatroka.zato mi je bilo sumnjivo!
SlowRider:
--- Citat: J.U.R.C.A - 14 Srpanj, 2009, 15:40:06 ---eto drago mi je da ste rjesili!
samo cudno mi je bilo kako kad napuca gas sekundu dve bude ok i onda tek zatroka.zato mi je bilo sumnjivo!
--- Kraj citata ---
Crijevo se odjednom deformiralo i radi probleme, problem je sto zavrsetak crijeva nije kompatibilan sa dellorto fergazerima, najbolje je staviti drugo crijevo.
Moze li se napraviti gumeno crijevo od airboxa do frge, ima li kakav majstor za takve stvari?
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: J.U.R.C.A - 14 Srpanj, 2009, 15:40:06 ---eto drago mi je da ste rjesili!
--- Kraj citata ---
To je i mene cudilo..uglavnom vidjet cu za to crijevo da se nađe drugo,bolje,a ako to nece biti moguce ide gljiva gore..
To crijevo bi se trebalo promjenit,jer vec kad se skinula spuzva i poklopac airboxa skuter je isao znatno bolje,fali mu zraka..inace ide ko zvijer
J.U.R.C.A:
crijevo mozes uzeti u pevecu,ono flexiibilno!!! to ce ti biti super!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju