Općenito > Maxiskuteri
Problem X9 Amalfi
Marekvz1:
--- Citat: mrcina - 14 Srpanj, 2009, 11:37:53 ---ok sori mislio sam da taj x9 ima mašinu od sp-a ali očigledno nema.
samo nije mi jasno kad je piaggio uveo u rh ili bivšu jugu sp sa 4t mašinom.
znam za vx/r verziju odnosno 125/200 gilere ali x9 sa 180 4t nisam znao.
osim toga 4t znam za 150ccm.
--- Kraj citata ---
je,je,mislil si ti da je 50 kubika. :icon_tongue: :icon_tongue:
alfist159:
--- Citat: motox9 - 14 Srpanj, 2009, 09:58:15 ---ljudi zaboravih napomenuti da sam vec ranije sve bila odsarafila i da u tabli nema nikako vode, niti kapi, rastavila (sa momkom) skoro citav motor kondenza nigdje nema. tabla je suha elektricar pregledao sve diode i elektroniku sve ok, medjutim citam kako je to hronicno oboljenje x9 kod displaya. u servisu (metkovic mi je najblizi) kazu da ne popravljaju taj kvar nego da se naruci novi koji btw kosta 1700 kn :-O
--- Kraj citata ---
Pokušaj naći polovan sat, neće te izaći priko 500 kn. Izgleda da je taj sat odlazija na tim 180 modelima jer jedan koji sam ja iša kupiti (180) isto je ima neispravan sat...
motox9:
ako neko naleti na polovan - ispravan - sat neka javi ovdje pls, kupujem za razumnu cijenu
mrcina:
najjeftinije je kupiti x9 200 te prodati ovog u dijelove a plastike i neke dijelove koji su kod oba isti zadržati.
motox9:
to je najmanje moguce jer imam namjeru prodati ovoga i kupiti apriliu pegaso 650, a radi displaya koji kosta cca (polovan) 500 - 600 kn ne mislim kupovati novi motorcek
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju