Općenito > Maxiskuteri
Problem X9 Amalfi
motox9:
Molim vas, ako neko zna neka pomogne cim prije tim bolje heheheh. Dakle imam sljedeci problem, pokisla sam na motoru i od tada mi ne radi kazaljka za temperaturu, gorivo i pale mi se sva 4 i ne radi kazaljka od km/h. da li postoji mogucnost da se tabla flesa? u tabli nema vode niti kapi? molim vas pomozite. hvala
motox9:
pls neko zna??????????????
gokiSP:
ako se to dogodilo polje kise onda su se ocito negdje smocili kontakti i ocigledlo lose reagirali..neznam bas koliko ima smisla da pricam da rastavis to, to, to jer kolko sam skuzio zensko si..jedino sto mozes napravit je cekat da se osusi ako je do toga...
mrcina:
to je verzija 180 ccm ili skuter zvan drmavica iliti stres skuter.
kud baš uzela tu šklopocu 2T.
sad buš imala osječaj da umjesto skutera voziš kosilicu a i mirisat češ po ulju.
to je mana t2 mašine.
e sad da krenemo na tvoj problem.
ako imaš nekog tko bu ti rastavio skuter onda pazi.
otšarafiš sve plastike koje te sprečavaju da dođeš do sata. kad si skinula sve te plastike kao i šajbu skini sad i sat koji je u sklopu plastike ispod šajbe.
trebaš skinuti sve plastike jer češ morati ispitivačim provjeriti dolazi li signal žicom kad daš kontakt.
prije te provjere pregledaj sve kontakte na satu i konektorima na kablovima da nisu oksidirali( pozelenili).
ako jesu očisti nožem ili šmirglom ako uspiješ. meni je nož bolji jer sa njime mogu dublje uči u rupu gdje su kontakti i izribati ih.
kad si očistila kontakte spoji ih na vuru bez sklapanja plastika i daj kontakt.
ako su se upalile sve sijalice koje trebaju te ako ti pokazivač goriva pokazuje točno koliko ga imaš kvar je rješen. ali može doči i do problema sa samom pločicom u satu koju tebi nebih preporučio da popravljaš jer je to posao za elektroničara.
neznam dali sam pomogao ako jesam super ako nisam sori.
mrcina:
--- Citat: mrcina - 14 Srpanj, 2009, 00:07:16 ---to je verzija 180 ccm ili skuter zvan drmavica iliti stres skuter.
kud baš uzela tu šklopocu 2T.
sad buš imala osječaj da umjesto skutera voziš kosilicu a i mirisat češ po ulju.
to je mana t2 mašine.
e sad da krenemo na tvoj problem.
ako imaš nekog tko bu ti rastavio skuter onda pazi.
otšarafiš sve plastike koje te sprečavaju da dođeš do sata. kad si skinula sve te plastike kao i šajbu skini sad i sat koji je u sklopu plastike ispod šajbe.
trebaš skinuti sve plastike jer češ morati ispitivačim provjeriti dolazi li signal žicom kad daš kontakt.
prije te provjere pregledaj sve kontakte na satu i konektorima na kablovima da nisu oksidirali( pozelenili).
ako jesu očisti nožem ili šmirglom ako uspiješ. meni je nož bolji jer sa njime mogu dublje uči u rupu gdje su kontakti i izribati ih.
kad si očistila kontakte spoji ih na sat bez sklapanja plastika i daj kontakt.
ako su se upalile sve sijalice koje trebaju te ako ti pokazivač goriva pokazuje točno koliko ga imaš kvar je rješen. ali može doči i do problema sa samom pločicom u satu koju tebi nebih preporučio da popravljaš jer je to posao za elektroničara.
neznam dali sam pomogao ako jesam super ako nisam sori.
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju