Tehnički kutak > Tuning skutera
Kvacila za skutere
dario007:
Tako je,najvaznije je znati sta i kako dobiti.Osobno nisam imao deltu a da kupujem nesto tog ranga moj izbor bi bio polini 3g.Za sad me zadovoljava serijski kuplung i sasvim je dovoljan do jakog midrecea onome tko zna sta radi...
ajlavsrku:
--- Citat: Gilera_50 - 20 Listopad, 2017, 13:50:29 ---Koja je razlika između malossi fly clutch sistema i delte ? Koliko sam mogao pročitati jest da je deltu lakse ustelat ?
Isto tako zanima me koje zvono ima bolje hlađenje od serijskog?
Ima li neke razlike izmedu serijskog i wing bella? Te da li se moze svako zvono stavit na serijsko kvacilo ili treba u kompletu to ?
--- Kraj citata ---
Evo moje iskustvo,na base setupu (dr evo polirana glava i ispuh,reverse,19,mf evo radilica,preradjen airbox,polini vario,polini kevlar,usis) sam ima prvo serijsko kvacilo sa zutim federima i serijsko zvono,pa fly i serijsko zvono,sa flyem je mrvicu bolji start ima i manje je proklizavalo nakon duzih voznja stani kreni,pa sam nabavia deltu i na nju crvene federe skroz opustene a utege skroz nategnute,bilo mi je bolje nego fly,a kad sam stavia wingbell jos bolje kao da su pakne delte bolje prianjale uz zvono i bolje je trza,u pocetku mi se cinilo mozda od srice novo zvono i to haha,al sam dao frendu skuter koji je isto potvrdia da ima jaci start,cak mi je i cura rekla sta si radia bolje cupa u startu,ona je bila kontrolor haha,da bi njoj od 60 kila da vidi ima li razlike...
Ivan46:
jel zna neko di se moze kupiti kvacilo za skuter peugeot jetforce 125 4t-2003god.
ja sam trazio ali nigdje nemogu naci,dali mozda pase od nekog drugog skutera,unaprijed se zahvaljujem na pomoci. :icon_thumright:
RunnerSukosan:
--- Citat: Ivan46 - 28 Kolovoz, 2018, 17:46:47 ---jel zna neko di se moze kupiti kvacilo za skuter peugeot jetforce 125 4t-2003god.
Imam ja, pase s vxra fizicki
ja sam trazio ali nigdje nemogu naci,dali mozda pase od nekog drugog skutera,unaprijed se zahvaljujem na pomoci. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
shogun:
Za stavit ditech polutke na runnera jel treba sta tokarit i brusit ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju