Tehnički kutak > Tuning skutera

Kvacila za skutere

<< < (63/70) > >>

Jurich:

--- Citat: corky19 - 25 Rujan, 2016, 21:12:43 ---Jel znaš kako ide za Minarelli ?

--- Kraj citata ---
neznam, a i moga si odma to reći da me postedis truda
imas trazilicu

zoki-kt:
Bas sam naso na njihovoj stranici cca oko 150 eura su kvacila do 300 eura. Bilo je vrijeme da neko nes napravi po pitanju prijenaosa za skutere  :toothy10:

Gilera_50:
Koja je razlika između malossi fly clutch sistema i delte ? Koliko sam mogao pročitati jest da je deltu lakse ustelat ?
Isto tako zanima me koje zvono ima bolje hlađenje od serijskog?
Ima li neke razlike izmedu serijskog i wing bella? Te da li se moze svako zvono stavit na serijsko kvacilo ili treba u kompletu to ?

kmet ljubo:
Malossi fly ti je zapravo zamjensko kvacilo na steroidima  :toothy12: znaci najobicnije kvacilo bez ikakvog stelanja, ali konstrukcijski jace od serijskog i moze izdrzat vece okretaje bez proklizavanja zbog svoje mase koja je osjetno veca od serijskog. Delta ti je malossijevo top kvacilo sa mogucnoscu stelanja nategnutosti federa odnosno pozicije utega. Mnogi kazu da je delta teska za nastelat, ali ako imas kompresor i pistolj i set svih federa i rolica onda nije neki problem. Ako to nemas nemoj se upustat u to jer neces nis posebno dobit s deltom, sta ne bi mogo s nekim jeftinijim kvacilom. Po meni je delta sranje jer je preteska i prekomplicirana, a za istu cijenu dobis kod konkurencije lakse i jednostavnije kvacilo. Tipa stage 6 kojem se federi mogu mjenjat bez skidanja polutke, ili polini g2 koji u kombinaciji laganom polutkom, zvonom, variomatom i innenrotorom ubija.
Ova zvona s hladenjem su uvijek bila mit, koje god zvono stavit neces osjetit da se bolje ili losije hladi. A wingbell je ogavan, tezak i jeftino napravljen, jedino dobro na njemu je sto je strojno balansiran za razliku od recimo motoforce kopije wingbella

3alfa3:
Delta je super kuplung, ali, vole se "potkove" pigat nakon nekog vremena - sto tvrdji federi, to se ranije deformiraju, ali nije tako da se nebi dalo vozit.
Dobar izbor za jace setupe, na 50ccm nema smisla stavljat deltu, iako, ne skodi, jedino ne opravdava cijenu u tom slucaju
Svejedno, odlican kuplung kojeg se da lijepo ustelat ako se zna sto se radi i sto se zeli postic

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju