Podrav, malo sam tražio po forumu ali nisam našo odg konkretno na ono šta me zanima pa ako se nekom da, nek mi ukratko objasni situaciju. Imam aeroxa ali onaj iz 2000.g. dakle malo bolja verzija i sve serijsko. Kolko vidim po forumu svaki aerox je trom na ubrzanju pa i moj. Jel bi mi mogo netko objasnit dal se na serijskom skuteru išta dobi ako bi promjenio opruge na kvačilu, pa i onu centralnu oprugu? I kak to ide po bojama?
I znam da nije u vezi teme al da odma pitam i koje bi rolice stavio za veće ubrzanje?
Se to opće osjeti ako te male sitnice promjenim? i jel se puno onda izgubi na krajnjoj?
Po 100ti put!!
Na krajnjoj nebuš niš izgubil! Stavi bijeli malossi centralni feder ak je sve serijala, zatim malo tvrđe federe kvačila, i rolice prve lakše, znači ak sad imaš 10grama, stavi 9.6gr! I dobil budeš malo življi motor, niš nebuš zgubil na krajnjoj i to te košta kojih 100kuna ak buš uzel pojedinačno!
A novo ti je bijeli malosi 50-60kn a federi kvačila oko 130, pošto ih nemreš kupit pojedinačno nego u setu, a ak uzimaš set uzmi MHR paket u kojem su ZELENI-PLAVI-CRVENI i stavi zelene, i to je to, zadovoljan budeš 100%