možda sam več u startu trebao kod zamjene glave vam reč da mi date novi proizvod jer ovaj je manjkav ali nisam.
sad nakon ovog testiram motor jer puknuta svječica može utjecati na potrošnju i snagu motora, te ako bu potrošnja veča od napisane u prospektu gdje piše 3,3 l/100km znate što vas može snači, ako neznate pitajte gospodu u pežou kako su to prošli. oni su ipak firma puno respektabilnija u rh od vas pa su izgubili sud.
g. odin ili kako drukčije da vas zovem jer vas nisam imao prilike upoznati bili bi lijepo da smanjite intenzitet prepucavanja preko neta jer ipak ja poznam g.Vojtu(filipatinoviza) i znam da je zajebant i da voli provocirati iz zezancije pa ga ne shvačam ozbiljno a što se može zaključiti iz odgovora na njegove postove.
pozdrav od NEZADOVOLJNOG KUPCA.
meni nije na kraj pameti polemizirati s tobom, niti se prepucavati, ti si u biti taj koji stalno sipa zuc na sve strane, ja pokusavam spustiti na loptu na zemlju.
Pogotovo u ovom threadu, ssve je napisano dobronamjerno.
FYI, svjećica je potrošni materijal, i u uputama lijepo piše da ju je potrebno redovito kontrolirati (ako se ne varam, svakih 1000km) i to od strane vlasnika.
Sto se tice potrosnje, ne znam u kojem si katalogu nasao podatak da B&W trosi 3.3 litre?
Inace, sjecam se tog slucaja sa peugeotom.
evo sad ču ti napisati riječi servisera" nemoj šarafiti po motoru jer čemo ti ukinuti garanciju " kraj citata.
tko tu koga, ja iznevjeren slušam servisera i ovdje čitam tvoje riječi. ako ču ja mijenjati samostalno svječicu i provjeravati njenu ispravnost čemu služi garancija.
garancija vrijedi na sve dijelove pa tako i na svječicu koja je potrošni materijal i koja se mijenja na koliko km tu slobodno nadopuni.
svječica treba izdržati koliko km pa ju zamijeniti preventivno 3000km ne 6000km ako je potrebno, što to govori da ona treba trajati minimalno 6000km.
g.odin ja se ovdje ne prepucavam sa vama samo želim da se ovo evidentira da drugi znaju da naši servisi svi, ne samo karmat a u suradnji sa prodavačima i uvoznicima nemaju baš neku politiku kojom če kupci biti zadovoljno usluženi.
ja sam na početku več rekao da kad sam zaprijetio garantnim rokom za servis da se tek onda našao dio za servis mog skutera, te vaši famozni odgovori(ne vas direktno več vaših uposlenika, a što kupca iritira)da je dio na granici 14 dana a u razgovoru sa djelatnicima carine isti su se nasmijali i rekli da takve stvari rješavaju promptno. čekajuči da mi se skuter popravi prvi puta skoro sam dobio mlade a to nije korektno ni od vas no od servisa. kaj sam tada trebao doči u dučan i reči moj skuter nevalja hoču drugi a ovaj šaljite kud hočete.
sada razmišljajuči trebao sam to i napraviti te možda sad nebih imao skuter koji troši kao automobil peuget
Kada je meni kreapo peugeot (u ZG), nazvao sam servis Karmat i oni mi dali broj lika s kombijem, koji mi je za 80 kn u sat vremena preveo skut do servisa... Inače, Karmat je ovlašteni diler i serviser ya Kymco... i izvrsno radi... Vjerojatno se takav kombi prijevopz može organizirat i u Rijeci...
a kaj se Mrcine tiče... jučer je bio s nama na izletu i prošao sa skuterom 80 km, bez i najmanjeg kvara! Dakle, nije sve tako crno...
ma, razumijem ja i mrcinu... nije ugodno kupiti novu stvar pa imati sranja...
Zao mi je samo kad ispada da sve boli ona stvar, i da im je bitno samo uzeti pare i nestati, sto je apsolutna neistina, jer dobro znam kkoliko krvarimo za taj posao...
je filipe nije tako crno ali meni se crni pred očima jer sve što sam prošao nije vrijedno živaca koje sam potošio a što mogu posvjedočiti mr j, eladio i još neki ljudi kad me je sad skut ostavio a zapravo nije bio on več svječica.
bio sam bijel ko plahta i spreman i da ga zapalim zbog svih sranja koje mi je priuštio.
odin sve u svemu ti kad kupiš nešto očekuješ da radi a ne da zajebava a kad to krene onda se riješavaš pokvarenog ako se nemože popraviti zamijeniti.sad skuter ide ali on nije ono što sam kupio njemu fali snage koja je odjahala sa prvom glavom a to se nesmije dešavati.
ta mašina je najjača na 8000 okretaja ,ali ja tu snagu ne osječam, treba mu pola hladne godine i benzina da krene, pa što misliš koliko mu treba da krene na 8000 okretaja dobrih 30 sekundi praznog hoda, hej to nije to.
zašto ti to govorim , zato jer ovaj skuter se krpa da radi do kraja garancije a to nije usluga nego prijevara.
ako ja kažem da nešto struže oko zadnjeg kotača onda to i serviser mora pregledati,svaka čast gazdi karmata dobro radi ali ovo nije posao ovo je šlepanje. servisira on skutere sve u šesnaest kad je lova u pitanju a garancija mani me se. mogu to razumijeti jer tada ide lova iz njegovog džepa, ali opet sve se slomi na leđima kupca jer loše odrađen posao detektira se daljnjim kvarovima.
i ovako i onako skut če promijeniti vlasnika, nisam zadovoljan njime jer sam razočaran i vidim da mi niš drugo ne preostaje.
pozdrav.