Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Najjaci tomos ikada..  (Posjeta: 2658 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ProDriverGT(TGB)

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: R50X
  • MojSetup: Polini Sport
  • MojSpuh: Chrom
Najjaci tomos ikada..
« : 11 Srpanj, 2009, 12:23:04 »
Nisam htio stavljat ovu temu negdje među skutere jer tamo bas i ne pripada a opet s druge strane puno je i brži..
Predstavljam vam najbrzi tomos koji postoji a za njegov tuning pripadaju moje zasluge..setup pise tamo..(video je malo los ali brzina je bitna)
poslje cu jos stavit sliku,plavi metalik je sa kricasto narandzastin felgama i detaljima,isto tako moj rad..

Komentari za daljne dorađivanje i turpijanje dobrodosli...
« Zadnja izmjena: 11 Srpanj, 2009, 12:27:47 ProDriverGT(TGB) »

Offline Brla

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sveti Ivan Ž
  • Moj Skuter: Runner VX
  • Moja Kaciga: HJC fg-15
  • MojSetup: 209, polini, vxr, itd.
  • MojSpuh: serijala
Odg: Najjaci tomos ikada..
« Odgovori #1 : 11 Srpanj, 2009, 13:38:45 »
to ona novija verzija automatica sa velikim cilindrom i membranskim usisom? taj motor ima puuno potencijala a prvo šta ga koči je auspuh koji je presavijan dolje kod grane bezveze... čak dok ga skineš motor ide bolje... znači prvo stavi neki rezonantni, staviš par brojeva veću dizu i eto ti prave promjene  :icon_thumright:

Offline ProDriverGT(TGB)

• forumski skuteraš
« Odgovori #2 : 11 Srpanj, 2009, 14:11:38 »
to ona novija verzija automatica sa velikim cilindrom i membranskim usisom? taj motor ima puuno potencijala a prvo šta ga koči je auspuh koji je presavijan dolje kod grane bezveze... čak dok ga skineš motor ide bolje... znači prvo stavi neki rezonantni, staviš par brojeva veću dizu i eto ti prave promjene  :icon_thumright:

91. godista nemam pojma,stavio sam video iz zajebancije nisam mislio ozbiljno...ali cuo sam da ima za njega rezic po 100,200kn

Offline speedburn2

• maxi forumaš
  • U raju je ljepo, al u paklu je bolje društvo
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin (Oštarije)
  • Moj Skuter: sad vise nis i najbolje mi je
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSetup: malo je sa strane kitan
« Odgovori #3 : 11 Srpanj, 2009, 14:40:17 »
metni zx na njega ili mf power da vidis kako ide
Bolje biti malo lud nego malo pametan

moji remixevi:  http://www.speedyshare.com/162452628.html. http://www.speedyshare.com/971695594.html.

Offline ProDriverGT(TGB)

• forumski skuteraš
« Odgovori #4 : 11 Srpanj, 2009, 14:46:21 »
metni zx na njega ili mf power da vidis kako ide

Dobra ideja,zasad od tuninga sam stavio gljivu,a to je zapravo iskoristeni filter od usisivaca moje mame,ali kad sam ga zavezao za motor imao sam filing da jednostavno cupa ko blesav  :drunken_smilie:      ,jos je tu skinuta guma od frge i prigusicac sa auspuha pa se cuje ko blesav