Tehnički kutak > Tuning skutera
gas pri startu
gokiSP:
np...
pogledaj pa javi
al bandi:
--- Citat: cameosb - 10 Srpanj, 2009, 21:12:16 ---dešava mi se ovo
upalim motor,pustim ga minut 2 da odradi,nekad 5 min
i onda kad krečem nema šanse da vozi9m normalno,gas ne prima,pa sam skuzio ovo
kad krečem moram zavrnit gas skoro do kraja i onda kao da se odčepi i vuče normalno,al dok ga ne odvalim(gas) ne prima
problem?
--- Kraj citata ---
iman isti problem,samo šta meni uz to još jako dimi kad krećem...međutim tokon vožnje postane sve normalno tj dok je još ''ugrijan'' ali već nakon 1 uru stajanja opet ispočetka.... :help:
mario_f15:
--- Citat: cameosb - 10 Srpanj, 2009, 21:12:16 ---dešava mi se ovo
upalim motor,pustim ga minut 2 da odradi,nekad 5 min
i onda kad krečem nema šanse da vozi9m normalno,gas ne prima,pa sam skuzio ovo
kad krečem moram zavrnit gas skoro do kraja i onda kao da se odčepi i vuče normalno,al dok ga ne odvalim(gas) ne prima
problem?
--- Kraj citata ---
oces reci da trokira'? :toothy11:
gokiSP:
--- Citat: al bandi - 11 Srpanj, 2009, 00:47:17 ---iman isti problem,samo šta meni uz to još jako dimi kad krećem...međutim tokon vožnje postane sve normalno tj dok je još ''ugrijan'' ali već nakon 1 uru stajanja opet ispočetka.... :help:
--- Kraj citata ---
to je normalno, kreces prije nego se cok ugasi..motor kad je pod cokom samnjuje mu se dotok zraka da bi hladan mogao raditi a kad ti das gas motor dobiva benzin ali zrak ne dovoljno i to je uzrok trokiranja i dimljenja, ujedno i mora dimit 2t motor dok je hlada..preporucam ti da prije voznje ostavis motor 5 minuta da radi na leru.. ;)
al bandi:
fala na odgovoru al proba san ja njega grijat i 10 min na ler gasu...on radi i radi ...ali pri startu kad triba dodat više gasa jednostavno ka da izbacuje taj dim iz sebe i krenem skoro sa punim gasom i kasnije nakon 10 m postane normalno....otac mi šizi radi toga,stvarno ne znan šta je....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju