Tehnički kutak > Tuning skutera

gas pri startu

<< < (3/4) > >>

gokiSP:
koji je setup?

mario_f15:

--- Citat: al bandi - 11 Srpanj, 2009, 01:14:16 ---fala na odgovoru al proba san ja njega grijat i 10 min na ler gasu...on radi i radi ...ali pri startu kad triba dodat više gasa jednostavno ka da izbacuje taj dim iz sebe i krenem skoro sa punim gasom i kasnije nakon 10 m postane normalno....otac mi šizi radi toga,stvarno ne znan šta je....

--- Kraj citata ---
dali je moguce da mu je prevelika dizna?
meni se to tako desava preko zime kad je hladno,?? :laughing6: :laughing6:

radomir.g:

--- Citat: al bandi - 11 Srpanj, 2009, 01:14:16 ---fala na odgovoru al proba san ja njega grijat i 10 min na ler gasu...on radi i radi ...ali pri startu kad triba dodat više gasa jednostavno ka da izbacuje taj dim iz sebe i krenem skoro sa punim gasom i kasnije nakon 10 m postane normalno....otac mi šizi radi toga,stvarno ne znan šta je....

--- Kraj citata ---
Ma sve je to normalno... :D
Samo ne sme tako da dimi u voznju onda nije dobro, a dok je hladan i kad prvi put kreces normalno je

mario_f15:

--- Citat: radomir.g - 11 Srpanj, 2009, 01:23:01 ---Ma sve je to normalno... :D
Samo ne sme tako da dimi u voznju onda nije dobro, a dok je hladan i kad prvi put kreces normalno je

--- Kraj citata ---
meni se isto desava ali vrlo malo
preko zime bude više i nakon 10 metara proradi dobro
?? :toothy9: :toothy9:

al bandi:
sve serijski..problem je šta stvara neugodu,kad krećen isprid zgrade probudin pola susida ,te skuter radi ko traktor dok ne uvati šemu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju