Pozdrav!
Žao mi je što dižem staru temu, ali potrošio sam 2 dana, a očekivani rezultat je izostao.
DrEvo 70, Del 17,5, glavna dizna 78, igla A22 na 1. zarezu i taj setup super radi i dobra je boja svječice već 1000km na Pia makni Aprilie SR 50 + Sito bačvica. E sad, uletio sam grlom u jagode lani, pročitajuči negdje ovdje da ću moći atestirati taj spuh, a na kraju ne mogu jer nema homologaciju za ovaj model, nego samo za NRG (što mi nikako nije jasno). Ide rega, vraćam SC 46 sa izvađenim katalizatorom, i uz Corectorovu blokadu sa kondenzatorom sa 4 prekidača (kupljenu prije 2g), uz upute ne uspijevam nikako naštimati okretaje u konstantu, te da ne puca iz auspuha i da se ne pojavljuju ogromne rupe u bacanju iskre. Znači milijun položaja prekidača i vijka potenciometra nije dalo niti blizu korektan rezultat.... Na kraju sam sinoć stavio mesingani prsten od 7mm i sad ide nešto preko 50km/h po kazaljci, ali vrti se na 10500 na ravnici (možda bi i više da me nije strah gas držat više od 3sec u fullu), osjećaj kao da će se razletit tu i tamo isto zapuca....
Svaki savjet je dobrodošao.... Da probam nekako smanjit fi usisa zraka, neku drugu el. blokadu, blokirati nekako kut okretanja ručke gasa ili što god? Najviše bi volio složiti tu elektronsku sa Sito bačvom da radi kako treba, nez sad jel problem u lemovima, ili je propucao kondenzator.... Najbitnije mi je sad proći u STP, kažem za dalje volio bih imati funkcionalnu i ovu el.
Gledam klipove razne na YT, ljudi slože, ne puca, ne trokira, fino snizi frekvenciju iskre....
Eto svaki savjet je dobrodošao.... Može i na moju temu o SR 50, ako je ovdje spam....