Općenito > Generalno o skuterima

Yamaha Neo's 50-pomoc

<< < (2/4) > >>

roby44:
da, nije mi jasno to s neosima. neko ga ima i godinama, bez greske, dok drugome crkava sve po redu.
ali svakako tunning dijelova ima kolko hoces, minarelli masina

StreetRunner:

--- Citat: ivanm - 03 Svibanj, 2007, 20:51:40 ---neos ima 50 i 100 ccm, nema 125..

--- Kraj citata ---
sorry imaš pravo,zabuna :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
100ccm 80kmh i uzbrdo i nizbrdo :laughing7: :laughing7: :glasses9: :frajer:

matheus:
mora da sam lud :drunken_smilie:... jutros sam upalio skuter, iz prve ???... probavao sam vise puta i sve je ok ???!!!
A bas sam krenuo na servis da im podijelim par "komplimenata" :angry9: :hmh: :angry7: ... i eto sve radi kako treba :icon_scratch: :happy6: :dontknow:...
nis mi nije jasno...
uglavnom barba u servisu je rekao da ce mi ako promijenim rolice ici bolje tj. konacna brzina ce biti nesto veca...
Molim savjet sto se tice rolica - koje uzeti? Bi li to mogao napraviti sam?
Sto jos da promijenim? :help: :help: :help:

filiplatinovicz:

--- Citat: matheus - 07 Svibanj, 2007, 09:36:30 ---mora da sam lud :drunken_smilie:... jutros sam upalio skuter, iz prve ???... probavao sam vise puta i sve je ok ???!!!
A bas sam krenuo na servis da im podijelim par "komplimenata" :angry9: :hmh: :angry7: ... i eto sve radi kako treba :icon_scratch: :happy6: :dontknow:...
nis mi nije jasno...
uglavnom barba u servisu je rekao da ce mi ako promijenim rolice ici bolje tj. konacna brzina ce biti nesto veca...

--- Kraj citata ---

SKUTER!!!  :toothy9:

Punisher:

--- Citat: matheus - 07 Svibanj, 2007, 09:36:30 ---mora da sam lud :drunken_smilie:... jutros sam upalio skuter, iz prve ???... probavao sam vise puta i sve je ok ???!!!
nis mi nije jasno...

--- Kraj citata ---
Barba u servisu ti je malo krivo objasnio za rolice, stavljanjem težih možeš dobiti na krajnjoj ali s time da ti je ubrzanje slabije i obrnuto - stavljanjem lakših dobivaš na ubrzanju a gubiš na krajnjoj...
Na tebi je da isprobavaš i staviš onako kako tebi odgovara...
I to definitivno možeš sam mijenjati... nije uopće neki problem.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju