Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Neo's 50-pomoc
matheus:
Ovako kupio sam Neo's kao svoj prvi korak u dvokotacni svijet - kod ovlastenog dilera ne u pevecu :confused5:...
Navodno bi trebao biti vrlo izdrzljiv i pouzdan ali od prvog dana starter steka :dontknow:, remen zvoni, vec sam dvaput mijenjao plocice od diska, a nece nikako preko 65 km/h - 70 nizbrdo i to mora biti dobrano nizbrdo
Imam ga nekih 7 mjeseci, i napravio sam 6000 km...Pa ako netko ima kakvih iskustva s tim skuterom molim da udijeli kakav savjet, unaprijed beskrajno zahvalan
roby44:
kao prvo, neces izvuc 100kmh od njega al realno je za ocekivat nekih 80-85 po satu....
sta je s blokadama? kloni se ti "ovlastenih" servisa jer su to oni samo na papiru.
treba sve dobro pogledat. svjecica, filter, karb, rolice, remen, centralni.
StreetRunner:
meni prijatelj ima neosa 125 i ide mu 80 i nizbrdo i uzbrdo :laughing7: :dontknow: :glasses9: :frajer:
Ima li uopće tuning djelova za neosa
ivanm:
neos ima 50 i 100 ccm, nema 125..
matheus:
blokada je skinuta na prvom servisu (1000 km), a svi servisi su napravljeni u ovlaštenom servisu :icon_scratch: (zbog garancije, a i neznanja nisam htio ništa prčkati sam da ne zaj...) ali motor se doslovno raspada, svak dan nešto otkaže, a slovi kao izdržljiviji skuter...
Vidim da ću dobrano morati zasukat rukave i uradi sam metoda :headbang:.
Hvala puno na odgovoru :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju