Tehnički kutak > Tuning skutera
Guši se!?!?
igor.sb:
naravno da se placa servis (jedino ako nije neka posebna trgovina) oderat ce te min 300kn (tako je kod nas)
Sugar:
ne kuzim kaj te zanima kad velis da trokira na 40 a ima blokadu?
LOOD:
--- Citat: roby44 - 01 Svibanj, 2007, 23:02:08 ---LOOD, vidi se da ne znas puno o servisiranju skutera pa mislis ako das skuter u servis oni ce sve sredit.
nece tebi pomoc ni skuter od 100 000kn ako ga neces znat slozit, imas tu na forumu ljudi koji znaju kako se radi pa se obrati nekome.
--- Kraj citata ---
Ma radili smo mi sve je bilo ok i onda nakon dva dana opet otisla struja i sad opet stoji u garazi a mi smo samo skidali dekl i mijenjali federe kvacila, centralni i rolice da vidimo koja je kombinacija najbolja i kada je opet sve otislo i kada se poceo gusiti skidali smo frgu ocistili sve i opet sere ne kuzim. I ja ga dam frajeru u servis i on mi kaze da je mijenjao federe kvačila a ono k**ra* mijenjao je sasvim nesto drugo a naplacuje ovo prvo
roby44:
serviseri su ti najveci lopovi, i ak hoces sj** skuter samo njima daj.
al ne kuzim kak je struja otisla ako ste samo deklo skidali.. :icon_scratch: i kak to mislis opet?
sta je tocno otislo?
LOOD:
Meni je skuter bio cijelu zimu sjeban gusio se i nije mogao potegnuti preko 10kmh pucala vatra iz auspuha i tako. I ja njega preko zimskih praznika odvezem u auto bill i bude tamo 2 mjeseca medutim nisu nasli kvar pa sam ja odvezao motor doma i bio je u garazi do proljeca, odvezem ja njega prije 3 tjedna u karmat i covjek mi ga slozi za 5 dana i kaze da je mijenjao federe kvacila, ali to nije moguce da je radi federa otisao cijeli motor, tak da sam ja uvjeren da je nesto drugo bilo u pitanju ali on je naplatio federe, i vozio sam se ja nekih tjedan dana, motor je bio ok ali je bio slab na startu i krajnja mu je bila 60-65 i to ubrzanje od 1 minute. I onda smo mi skinuli dekl da vidimo koje federe rolice i centralni da stavimo da mu bude bolji start i krajnja brzina, radili smo par kombinacija ali nista, da bi na kraju otislo sve i opet je motor bio kao cijelu zimu. I mi smo probali cistiti frgu diznu sve rastavljali ali ni pomaka i onda sam ja odlucio ga opet odvesti u servis ovih dana neka ga sloze da vozi i necu dr#at% po njem, dok ne kupim nesto bolje. Ako hoces ti probaj nekaj s tim skuterom i ja ti dam lovu. :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju