Tehnički kutak > Tuning skutera
Guši se!?!?
master.on.wheels:
skuter normalno povuče do 35-40( još je blokada na 45), i onda prestane vuć, počne pocukavat-trza(kao da povuče na sekundu pa stane) u čemu bi mogo bit problem?
CPI Oliver 2006
igor.sb:
--- Citat: master.on.wheels - 01 Svibanj, 2007, 21:41:45 ---skuter normalno povuče do 35-40( još je blokada na 45), i onda prestane vuć, počne pocukavat-trza(kao da povuče na sekundu pa stane) u čemu bi mogo bit problem?
CPI Oliver 2006
--- Kraj citata ---
ovo mi zvuci na trokiranje, znaci svijecica je problem
LOOD:
To je i meni odnosno to je na svakom CPI-ju Oliveru tak da ga moras dati na servis i jednostavno se pomiriti s tim da ce ici 70 s ubrzanjem od 1 min i jbg nadati se da ces jednog dana kupit bolji.
master.on.wheels:
--- Citat: LOOD - 01 Svibanj, 2007, 22:32:54 ---To je i meni odnosno to je na svakom CPI-ju Oliveru tak da ga moras dati na servis i jednostavno se pomiriti s tim da ce ici 70 s ubrzanjem od 1 min i jbg nadati se da ces jednog dana kupit bolji.
--- Kraj citata ---
na servis ce ici ovih dana jer nije bio jos ni na prvom servisu, to je i tebi bilo? u cemo je bio problem? kolko naplacuju redovni servis( ako se placa)?
jednog dana ce valjda doci bolji
roby44:
LOOD, vidi se da ne znas puno o servisiranju skutera pa mislis ako das skuter u servis oni ce sve sredit.
nece tebi pomoc ni skuter od 100 000kn ako ga neces znat slozit, imas tu na forumu ljudi koji znaju kako se radi pa se obrati nekome.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju