Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - počeo zaj#bavat :(

<< < (2/7) > >>

dhorvat:
Prvo sam mislio da je prirubnica ili lamelice, sad na kraju ispada da je ili fergazer ili termogrupa  :o :o :o

Idem svjećicu pogledat  :icon_biggrin:

BTW. Kako se moglo desit da ja dam gas i nakon kaj ga pustim motor još sekundu-dvije drži gas ko da nije pušten, a nema veze sa sajlom  :icon_scratch:

I cijelo vrijeme se zaletaval i radil buuuuu ko da ima previše zraka. Okinuo sam čok i onda je jedno vrijeme bilo bolje dok god nije skroz crko  :dontknow:

Aleks:

--- Citat: dhorvat - 07 Srpanj, 2009, 11:21:27 ---BTW. Kako se moglo desit da ja dam gas i nakon kaj ga pustim motor još sekundu-dvije drži gas ko da nije pušten, a nema veze sa sajlom  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Pregrijavanje i debeli falš zrak.

Inače, meni se desilo (dok jos nisam imao pojma o skuterima, da se razumijemo  :toothy11:) da sam ugasio skuter na kljuc, a on je i dalje nastavio fino radit, i nemos ga ugasit. Svjecica je valjda bila pretopla, a i vukao je fals zrak, tako da je svjecica palila smjesu preko topline, jebes iskru. :D

benelli:
e to se i meni nekad desava da malo zadrzi gas kad pustim kao da negdje vuce falši zrak ali prirubnica je nova a moze to bit zbog lamela jer su i meni malo otvorene

3alfa3:

--- Citat: dhorvat - 07 Srpanj, 2009, 09:34:51 ---Kako bi se motor mogao ponašati sa lamelicama u ovakvom stanju?

--- Kraj citata ---

mijenjaj

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Srpanj, 2009, 11:57:12 ---mijenjaj

--- Kraj citata ---

Hm... vidjet ćemo  :toothy3:

Makar i meni izgledaju već katastrofa. Imaju isto koliko i kit (preko 30 tisuća)  :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju