Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - počeo zaj#bavat :(
dhorvat:
--- Citat: Aleks - 07 Srpanj, 2009, 11:28:31 ---Pregrijavanje i debeli falš zrak.
Inače, meni se desilo (dok jos nisam imao pojma o skuterima, da se razumijemo :toothy11:) da sam ugasio skuter na kljuc, a on je i dalje nastavio fino radit, i nemos ga ugasit. Svjecica je valjda bila pretopla, a i vukao je fals zrak, tako da je svjecica palila smjesu preko topline, jebes iskru. :D
--- Kraj citata ---
Vozio sam fol gas 3 minute (znao sam i 20 minuta bez prestanka :laughing7:) i odjednom osjetim pad performansi i te "anomalije". Jedno vrijeme sam čak mogao voziti bez gasa i samo na čok. I motor je držao 60 km/h :dontknow:
Nebi stavljao ovo na forum da je neka jednostavna stvar :icon_thumright:
dhorvat:
BTW. Danas KONAČNO ide termogrupa down :klopa:
Slow, nemoj niš komentirat :toothy3:
zipst:
--- Citat: dhorvat - 07 Srpanj, 2009, 12:04:27 ---Hm... vidjet ćemo :toothy3:
Makar i meni izgledaju već katastrofa. Imaju isto koliko i kit (preko 30 tisuća) :jerk:
--- Kraj citata ---
a da ti nije i kit u slicnom stanju ka i lamelie ??? , jbg 30000 je lijepa brojka za kit
J.U.R.C.A:
lamelice mjenjaj,pogledaj stanje semeringa posto imas 30000
i stanje termo grupe!
SlowRider:
Ja sam se brinuo jer je jedna strana imala doslovno dlaku razmaka :uff: Tvoj skuter pomice granice odrzavanja, dobar primjer za ekstremnu trajnost dijelova :icon_biggrin:
kada pukne lamelica onda se masina jako tesko pali, nekako uspije upaliti u leru ali vrlo kratko radi i na dodavanje gasa se trenutno gusi i gasi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju