Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanje?

<< < (2/3) > >>

SlowRider:
Moras staviti lakse rolice ( jesi dobio ista uz auspuh? ), stavi rolice oko 4 grama, zuti centralni i zute federe na kvacilu.

LOOD:

--- Citat: SlowRider - 01 Svibanj, 2007, 11:42:37 ---Moras staviti lakse rolice ( jesi dobio ista uz auspuh? ), stavi rolice oko 4 grama, zuti centralni i zute federe na kvacilu.

--- Kraj citata ---

ok probat cu hvala

roby44:
pa tebi je skuter rastelan totalno.
sve provjeri, bijeli centralni bi trebao bi dobar, rolice oko 4,5-5,5gr, mozes crvene male na kvacilo. karb nastelaj, svjecicu novu, filter, remen ak je potrosen...

SlowRider:

--- Citat: roby44 - 01 Svibanj, 2007, 11:48:28 ---pa tebi je skuter rastelan totalno.
sve provjeri, bijeli centralni bi trebao bi dobar, rolice oko 4,5-5,5gr, mozes crvene male na kvacilo. karb nastelaj, svjecicu novu, filter, remen ak je potrosen...

--- Kraj citata ---

E ovo ti je malo bolje nego sto sam ja rekao, ja sam onako slozio na Neos-u...

Uglavnom, kada se stavi auspuh, idu obavezno lakse rolice i tvrdji federi na kvacilo. Rolice idu oko 2 grama lakse, a federi na kvacilu idu sa nijansu tvrdji.

Sto se tice krajnje brzine, to je katastrofa...moj Stalker je isao 80 full serijski i uopce nisam imao potrebu za nabrijavanjem.

LOOD:
Evo slagali mi CPI-ja sve kombinacije probali i sad mu je na kraju otisla struja i ide 10 na sat i gusi se i sva sranja kako je bilo i prije nego sto je dosao s servisa i sad ce opet na servis pa neka ga slazu!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju