Tehnički kutak > Tuning skutera
Pitanje?
LOOD:
Jel zna netko koja kombinacija rolica centralnog i malih federa bi bila najbolja za sugavog CPI-ja??
SlowRider:
--- Citat: LOOD - 01 Svibanj, 2007, 11:23:04 ---Jel zna netko koja kombinacija rolica centralnog i malih federa bi bila najbolja za sugavog CPI-ja??
--- Kraj citata ---
Serijska ;D
Jel cijeli skuter serijski? Ako je, onda idu najmeksi federi, bijeli ili serijski centralni, i rolice oko 6, 6,5 grama
LOOD:
--- Citat: SlowRider - 01 Svibanj, 2007, 11:27:21 ---
--- Citat: LOOD - 01 Svibanj, 2007, 11:23:04 ---Jel zna netko koja kombinacija rolica centralnog i malih federa bi bila najbolja za sugavog CPI-ja??
--- Kraj citata ---
Serijska ;D
Jel cijeli skuter serijski? Ako je, onda idu najmeksi federi, bijeli ili serijski centralni, i rolice oko 6, 6,5 grama
--- Kraj citata ---
Ima leovince tt i stavljali smo bijeli centralni ali ne valja i stavljali smo plave i crne federe a bili su zuti rolice i jesu oko 6 grama i bio je neki svijetlo zeleni centralni
SlowRider:
--- Citat: LOOD - 01 Svibanj, 2007, 11:30:02 ---
--- Citat: SlowRider - 01 Svibanj, 2007, 11:27:21 ---
--- Kraj citata ---
Serijska ;D
--- Kraj citata ---
Ima leovince tt i stavljali smo bijeli centralni ali ne valja i stavljali smo plave i crne federe a bili su zuti rolice i jesu oko 6 grama
--- Kraj citata ---
To je onda nesto drugo u odnosu na serijski. Kako se skuter ponasa u voznji?
LOOD:
ma slabo vuce i ide 60 a prije je isao 80 pa ne znam koji mu je *urac i treba mu 1 km da se razvije brzina
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju