Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanje?

(1/3) > >>

LOOD:
Jel zna netko koja kombinacija rolica centralnog i malih federa bi bila najbolja za sugavog CPI-ja??

SlowRider:

--- Citat: LOOD - 01 Svibanj, 2007, 11:23:04 ---Jel zna netko koja kombinacija rolica centralnog i malih federa bi bila najbolja za sugavog CPI-ja??

--- Kraj citata ---

Serijska ;D

Jel cijeli skuter serijski? Ako je, onda idu najmeksi federi, bijeli ili serijski centralni, i rolice oko 6, 6,5  grama

LOOD:

--- Citat: SlowRider - 01 Svibanj, 2007, 11:27:21 ---
--- Citat: LOOD - 01 Svibanj, 2007, 11:23:04 ---Jel zna netko koja kombinacija rolica centralnog i malih federa bi bila najbolja za sugavog CPI-ja??

--- Kraj citata ---

Serijska ;D

Jel cijeli skuter serijski? Ako je, onda idu najmeksi federi, bijeli ili serijski centralni, i rolice oko 6, 6,5  grama

--- Kraj citata ---

Ima leovince tt i stavljali smo bijeli centralni ali ne valja i stavljali smo plave i crne federe a bili su zuti rolice i jesu oko 6 grama i bio je neki svijetlo zeleni centralni

SlowRider:

--- Citat: LOOD - 01 Svibanj, 2007, 11:30:02 ---
--- Citat: SlowRider - 01 Svibanj, 2007, 11:27:21 ---

--- Kraj citata ---

Serijska ;D

--- Kraj citata ---

Ima leovince tt i stavljali smo bijeli centralni ali ne valja i stavljali smo plave i crne federe a bili su zuti rolice i jesu oko 6 grama

--- Kraj citata ---

To je onda nesto drugo u odnosu na serijski. Kako se skuter ponasa u voznji?

LOOD:
ma slabo vuce i ide 60 a prije je isao 80 pa ne znam koji mu je *urac i treba mu 1 km da se razvije brzina

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju