Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
moš si mislit... ha, ha... pimpek pao...meni sve ovo djeluje kao zahebancija.ta prica o trampi...
takav da ti je idao dva ključa ništa ne znači... uvijek se može napravit i treći ključ!
Citat: filiplatinovicz - 30 Travanj, 2007, 07:35:31takav da ti je idao dva ključa ništa ne znači... uvijek se može napravit i treći ključ! znan ali ovi je toliki kreten da nije pita ni za drugi ključ a kamoli pomislio na treću mogućnost.A tako ti je to kad starcima nerečeš šta kupuješ pa moraš ostavljat skut daleko od stana da te stari nevidi i onda ti ga ukradu
... zasto bi ja otvcarao teme bez razloga... trebao mi je savjet pa sam pitao ... nema razloga za komentare kao "to ti lazes nije istina" danas cu poslikat ATX-a i scoot pa sve pogledajte i uvjerite se da ne lazem
Citat: ADRO 3 - 30 Travanj, 2007, 09:52:34... zasto bi ja otvcarao teme bez razloga... trebao mi je savjet pa sam pitao ... nema razloga za komentare kao "to ti lazes nije istina" danas cu poslikat ATX-a i scoot pa sve pogledajte i uvjerite se da ne lazemAjde molim te poslikaj... baš me zanima...
Pazi da ne razbijes fotic