gle,
ako zelis i ti bann , slobodno ovako nastavi, ipak preporucam - promjeni ton..
mi se tu ne namjeravamo igrati policije, i nakon toliko vec problema s "vama" i tih gluposti sto izvodite vise nitko na forumu ne zna kad mislite ozbiljno a kad zezate,
trazis poantu zasto, a i sam znas zasto.. tema nije obrisana, vec je premjestena u otpad gdje je nitko od obicnih membera ne moze vidjeti.. ..zasto se to tebe tice? boli te za prijatelja , ili za forum? ako ti je zbog prijatelja odi mu u posjetu
naravno da nitko nikome ovdje ne zeli zlo, ali "ti tvoji prijatelji" su ti stvarno na ponos, bar po ovome sto vidim da izvode..
vjerujem da cak i mup ovdje prati vas "frajere"
ovo je generalno pricano i to nikako ne znaci da su svi ili veci Vinkovcana takvi, jer nisu, i sigurno Vas ima super ekipe, ipak..
ova tema ide u lock,
svaki iduci i najmanji grijeh se kaznjava bannom , jer "ste tako sami trazili" (..ja uopce ne znam sta tu uopce radite , odite na neki site tipa pravimsebudala.com i to je to ..)
prepoznat ce se oni na koje aludiram
"zeljeli" ste paznju, imate je...
ovaj forum ima preko 3000 clanova i do sad je bilo mozda njih cca 20ak bannano , od toga je "poznatih vinkovcana" sta mislis koliko?? to je vama mozda fora, forumu nije