Ostalo > Svijet računala i mobitela
Igre za PC, neki rejsing auti itd
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: dhorvat - 07 Srpanj, 2009, 15:43:46 ---Potpis!
Ostavio sam dušu u zadnje 3 godine na toj igri i na zadnje prije mjesec i pol kupio original da mogu Online igrat. Prejebena igra :notworthy: :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
Nikad ju nisam imao na kompu jel ima neko da mi posalje link di da skinem ili tako nesto?Jel mi treba onaj torrent ili tako nesto ja se u to nekuzim?Jer sve igram na ps2 i ps3
R@kija:
jel zna ko ima koja igra simulacija auti ili motori..formula..neka novija...ak zna ko nek napise da skinem predosadno jeee
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: rakitje00 - 02 Kolovoz, 2009, 12:01:32 ---jel zna ko ima koja igra simulacija auti ili motori..formula..neka novija...ak zna ko nek napise da skinem predosadno jeee
--- Kraj citata ---
GT5 Prolouge?Project Gothman 4?Bas u zadnje vrijeme nema bas novih.. imas i GRID itd.
ante_f18:
a nfs su izlizani,imas ovu novu igru fuel to ti je super...tesd drive,grid i ostalo navedeno su odlicne ali sam vec sve prosao..btw izlazi novi NFS pa triba vidit kakav ce bit jer je undercove tessko smeče...ako bude isti propali su.... :angry7:
stipe:
LFS :D
grafika je losa, al moze se podnit
al ono sto me fascinira je realnost, kako se auto ponasa, kako drzi cestu, sve se da stelati, drift...
i sto je najbolje, ima manje od 200mb :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju