Ostalo > Svijet računala i mobitela
Igre za PC, neki rejsing auti itd
Iwo SR Tuono:
Evo ovako, pošto znam da na forumima ovakvog tipa ljude zanima vožnja u RL možda ima nekih koje zanimaju kompjuterske igre.
Osim isfuranih NFS serijala postoji li još koja igra nekog drugog proizvođača da lijepo izgleda i da je igriva. Davno sam izašao iz te šeme al mislimd a codemasters ima neku igru, čuo sam za toca rade driver i ša ja znam, neznam jel to još živo, zadnji put sam pokrenuo neku igru i završio je u 1. srednje, a sad sam gotov sa prvom godinom faxa :toothy3:
ajde ako imate kakvu ideju bacajte, lp :binkybaby:
stunt_master:
imaš toca 2007 il o8 godina zakon prelaženje igre se odvija u različitim disciplinama imaš rally bugy formule karting street race rl race i ttako svašta zakon je ako je uspiješ nabavit
imaš još grand turismo 4 i 5
ProDriverGT(TGB):
GT 4 obavezno,mislim da ima na kompu nisam siguran,ali ako ima s tom igrom,mislim opcenito GT se uglavnom pocinje i ona je najbolji simulator voznje :icon_thumright:
luna500rr:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 06 Srpanj, 2009, 14:56:43 ---GT 4 obavezno,mislim da ima na kompu nisam siguran,ali ako ima s tom igrom,mislim opcenito GT se uglavnom pocinje i ona je najbolji simulator voznje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Imao sam prije grand turismo 3 i ps2 emulator i nije ga htio otvorit, cak je u readme.txt od emulatora pisalo da nemoze otvoriti gt3, neznam jeli isto i za gt4 ?
po meni bolji gt3 od gt4, barem na ps2 :dontknow:
Rossi:
od Codemasters nadji sebi Race Grid ili ti ga samo Grid ....ili Dirt ....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju