Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR-1 Pyrotherm team

<< < (16/75) > >>

mmario73:
prvo da osmislim ovjes, i zamena semeringa u prednjim vilicama , pa peskarenje-farbanje i tek posle montaža

evo Subrfame koji sam krenuo da prerađujem još pred trke.. ovo je tip za Aerox-a, pa je širina drugačija... varovi su samo za probu

a radilo se ponešto i na postojećem nosaču, kalkulisao sam kako da izbacim motor i povećam međuosovinsko rastojanje, i da pritom spustim ceo motor niže...

u pitanju je čelični lim debljine 5mm, i verzija bez vara, sa oslanjanjem u tri tačke.. dužina produženja je tačno 100mm...

međutim ne sviđa mi se.. čekao sam da stigne karburator, i smetaju osovine, očigledno je. a nosači mi iako robustni ne ulivaju sigurnost.....

ProDriverGT(TGB):
Ovo je jedini covjek kojem sam na forumu od rijeci do rijeci procitao projekt,i ovaj i od 9-te..nemam komentara,kako bi vasi rekli,ALAL VERA!!

MaXoVaC:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 18 Prosinac, 2009, 19:30:01 ---Ovo je jedini covjek kojem sam na forumu od rijeci do rijeci procitao projekt,i ovaj i od 9-te..nemam komentara,kako bi vasi rekli,ALAL VERA!!

--- Kraj citata ---
potpis....

mmario73:
hvala na podršci... biće nadam se i od ove Srke nešto...

Aerox007:

--- Citat: mmario73 - 19 Prosinac, 2009, 10:25:18 ---hvala na podršci... biće nadam se i od ove Srke nešto...

--- Kraj citata ---

znal sam da si mi odnekud poznat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju