Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR-1 Pyrotherm team

<< < (7/75) > >>

mmario73:
@area a sponzorisali smo i lan-ove samo se sad malo menjala interesna sfera...

lepo je što se plastike mogu nabaciti, samo još kad bi imali gde da ih kupimo, a da nisu cene kao pola skuta... imao sam ideje da ga farbam, i felne, međutim nije bilo vremena ni novca ove sezone.... na kraju fino je kater slova odradio.. :frajer:

ne znam koja je krajnja, nisam merio, niti smeo da ga otkinem, po mojoj proceni preko 115-120 nisam išao, a pojavljuje se neki zvook na toj brzini, kao hujanje krampona na gumama ili nekog otvora na karoseriji pa vazduh počinje rezonirati... kako god premekani su amortizer i vilice za tu brzinu i previsok je....

area mf:
svaka čast na projektu  :notworthy: al mislim da bi taj kit trebo ić bolje....

neer:

--- Citat: mmario73 - 06 Srpanj, 2009, 10:18:17 ---hvala svima

@gummy ponestalo novca... biće iduće sezone

@neer  ;D dobra fora, inače koči doboš kod ove srke da blokiraš zadnji kako hoćeš...

ja inače ne znam gde vi kupujete te polovne delove, vidim da su neki montirali čeljusti od 150-ke...

--- Kraj citata ---
to o dobosu sam cuo od haca tj procitao negdje pa ga citiram...a i logicno je da ga jebes..veca masa disk+plocice+celjust+buziri pica boce ....a sta imas na dobosu dvije pakne ona dva pipka i sajlu,,,

mmario73:

--- Citat: neer - 06 Srpanj, 2009, 19:57:00 ---to o dobosu sam cuo od haca tj procitao negdje pa ga citiram...a i logicno je da ga jebes..veca masa disk+plocice+celjust+buziri pica boce ....a sta imas na dobosu dvije pakne ona dva pipka i sajlu,,,

--- Kraj citata ---

da i ja u pravilniku za drag da se ne sme koristiti aluminijumski kočioni disk...  ??? ... posle mi neko rekao da ima od aluminijuma sa čeličnim uloškom itd...

alo ja imam kilograma baš previše, kojih 100g tamo-vamo, voze ljudi sa 50 kg dragove... :) ja sam ovo iz razonode išao... gde smo mi od profesionalizma....

3alfa3:
Idealna temperatura rashladne tekucine je ovdje dosta niza od one na 4T.
Na 55C mashina daje najvise i trebao bi "gadjati" tu temperaturu, a koliko vidim, nije problem jer takva i je odprilike.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju