Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR-1 Pyrotherm team

<< < (48/75) > >>

bebesr180:
stvarno preljepo izgleda..odlicno :icon_thumright: koji je setup sada u konacnici? nisam gore vidio da je napisano

mmario73:
--bilo bi ludo i nezaboravno i za one ljude na pijaci a bogami i za ženu...  :laughing7:...

Setup je u prvom postu - inače trenutni

MHR Team2 77cc - ported 193/127
Stage6 R/T Crankshaft
Stage6 Reed V-Force 3 by Moto Tassinari intake
Stage6 TM24 + difusor /tuned
MHR Inner Rotor ingnition
Roost Sprint-HR 77cc
Malossi Overrange 2005 set
Pollini EVO 2G clutch
Pollini Evolution 2 Bell

mhr-team:

--- Citat: mmario73 - 28 Veljača, 2011, 17:44:12 ---
MHR Team2 77cc - ported 193/127
Stage6 R/T Crankshaft
Stage6 Reed V-Force 3 by Moto Tassinari intake
Stage6 TM24 + difusor /tuned
MHR Inner Rotor ingnition
Roost Sprint-HR 77cc
Malossi Overrange 2005 set
Pollini EVO 2G clutch
Pollini Evolution 2 Bell

--- Kraj citata ---

:notworthy: :icon_thumright:

Peksy:
Svaka cast  :headbang: :headbang: :headbang:

mmario73:
ode mi projekat na dno druge strane !!! nemoš tako..

evo update

Pristigao je očekivani disk stage6 240mm, sa adapterom za klešta, za divno čudo ovde nisam morao da pravim ručno.. odlučio sam se ovako jer sa onim od 200mm nisam imao nikakve razlike u kočionoj sili ako mi klešta ostaju na istoj poziciji, znao sam to i ranije samo sam se dvoumio da li da uradim nosač koji će izbaciti brembo klešta da idu 5mm bliže ivici, jer je razlika između originalnog 190 i ovog od 200 svega 5mm u poluprečniku...bio je u opciji i onaj od 260mm samo mi se učionio preskup, mislim da će ovaj biti odličan...

Pristigli su i Stage6 short drag filteri sa 44 i 48mm prihvatom za oba karburatora, ovaj je ovde već atestiran staje odlično, za TM24 ide 44mm...  jedna slika je iz tunela kod akumulatora..

preostaje mi da odradim još jedno detaljno podešavanje, da završim katerisanje nalepnica, i na kraju da ugradim taj famozni koso... evo još nekih slika

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju