Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR-1 Pyrotherm team
ivanm:
prirodno se topla voda diže prema kileru a hladna spušta..
kak je lijepo imat garažu s grijanjem a ne ko mi čekamo da zatopli i grijemo stolice ;D
mhr-team:
još jednom da pohvalim i ovdje projekt :notworthy:
riječi su suvišne, slike sve govore :icon_thumright: svaka čast mario :icon_thumright:
mmario73:
evo juče a pogotovu danas sam imao pomoćnika, moja mlađa ćerka Nina je plastike već sklapala i to je njen resor, ne može ključ od nje u ruke čovek da uzme...
na žalost zeznuo sam se moraju oba creva ići sa gornje strane, jer nema dole mesta, plastika prolazi tik uz ram, pa sam morao puštati vodu iz sistema i prebacivati i hladnu vodu gore, sad se već sećam tako je i bilo, crevo za hladnu vodu taman obilazi kadicu akumulatora... i naravno puče šelna na crevu, pa ide nova.... ove današnje šelne su kvalitet za pritegnuti dva najviše tri puta... i naravno bobina ne stoji kako sam zamislio, morao sam je iskositi i prebaciti napred, nema mesta u plastikama...
za danas smo gotovi.. uspeo sam danas da okrenem i prednji disk, i vratim puž i sajlu, do ugradnje dugog multimera, ostaje mi da se pozabavim sa prednjim farom i žmigavcima, i da postežem prednjicu... pa ću najverovatnije u sledećoj etapi raditi dalje...
Deny:
pravi majstor na oca :icon_thumright: sr izgleda perverzno,a i tako ce ic :)
pajo:
radjator od isped mi j pre strašan šta reč za maria :notworthy: :notworthy: :notworthy: :icon_thumright:
čekamo ljepše vrijeme i testove na cesti :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju