Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem ,Runner ?!Update!zadnji post pitanje ?!
dhorvat:
--- Citat: Rossi - 09 Srpanj, 2009, 14:14:22 ---evo slikica gdje osigurac kod mene ...znaci na slici gdje ova crtica ...
http://yfrog.com/2z87488177j
--- Kraj citata ---
Ako ti je špica igle okrenuta prema dolje onda najgornji položaj zegera znači NAJSPUŠTENIJI položaj igle. Dignut iglu znači spustiti poziciju zegera :icon_thumright:
Rossi:
--- Citat: dhorvat - 09 Srpanj, 2009, 14:27:36 ---Ako ti je špica igle okrenuta prema dolje onda najgornji položaj zegera znači NAJSPUŠTENIJI položaj igle. Dignut iglu znači spustiti poziciju zegera :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja tek sad vidim daj e alfa napisao dignut iglu ccc..ja cijelo vrijeme kontam on prica dignut osigurac onaj....to ti je kad covjek ne razmislja ....evo odo sad probat spustit osigurac za jedan stepen onaj pa cemo vidit kako ce se ponasat ......
Nego jel mi neko moze objasnit ....zasto ne trokira nikako a i nema tog problema stim da nece da primi gas ....npr kad idem 70 pa dam min gasa..prije nije primo a kad sam skroz odvrno saraf za zrak...znaci odvvrno ga i izvadio...sve normalno radi ....zar to ne znaci onda da dobija previse goriva ?? tj da treba vise zraka ? ili ....ajde neka neko pojasni :)
nostra:
--- Citat: Rossi - 09 Srpanj, 2009, 15:18:30 ---ja tek sad vidim daj e alfa napisao dignut iglu ccc..ja cijelo vrijeme kontam on prica dignut osigurac onaj....to ti je kad covjek ne razmislja ....evo odo sad probat spustit osigurac za jedan stepen onaj pa cemo vidit kako ce se ponasat ......
Nego jel mi neko moze objasnit ....zasto ne trokira nikako a i nema tog problema stim da nece da primi gas ....npr kad idem 70 pa dam min gasa..prije nije primo a kad sam skroz odvrno saraf za zrak...znaci odvvrno ga i izvadio...sve normalno radi ....zar to ne znaci onda da dobija previse goriva ?? tj da treba vise zraka ? ili ....ajde neka neko pojasni :)
--- Kraj citata ---
neznam objasnit to se sve meni nedavno događalo samo na serijali-karb 17,5 phva...spusti osigurač do kraja(podigni skroz iglu)..probao sam sve pozicije i trokao je na međuotvorima gasa itd...sad trokanja nema samo me ler pomalo muči ali i to ću riješit...ne zaljeva sviječku smjesa mi je odlična...vijak za zrak na 1,5 okretaja a ako ga odvrnem na više onda mi se ler pojačava(ustabili) ali to više je na 4-5 okretaja...
eto probaj ovako kao ja pa vidi kako je(ja sam 2 dana izgubio na uštelavanje :hmh:)...
Rossi:
danas ja upalio skut ,zagrijo i beze otiso do prodavnice nesto...i vratim se ...ugasim i ajde reko da probam dignut iglu ili drugcije receno spustit onaj osigurac...pustio ja osigurac jednu poziciju...da upalim ...skuter se samo upali i ugasi...i ja probam verglat nece....probam sa chokom nece..probam bez choka sa gasom nece...bez iceg nece...bez airboxa nece....sa zacepljenim skroz airboxom nece...lol.....i onako iznerviran j#bo sam mu mater 100 put najmanje...parkiram i nek se odmara jedno dan,dva dok budem imo zivce snjim se igrat....
ivanm:
valjda ti nije pao osigurač i igla pala do kraja?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju