Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanje za vrsne tunere:-)

<< < (3/5) > >>

Po?etnik:
ako uzmes shot ili nardo na replicu neces pogrijesiti.. mozda cak i neces trebat veci karb ali bi 19 ili 21 bio pozeljan... rolice ostavis te koje imas a jos bolje bi bilo ubaciti multivar... po meni na prvom mjestu treba zamijeniti taj truli GP sa nekim jacim tipa TOP nardo ili gianelli shot..  :hello:

bijesna glista:

--- Citat: David - 05 Srpanj, 2009, 17:38:07 ---Problem je u glavi, a dizna je 78, imaš broj javi se i uštimati ćemo ti motor, pozdrav !!!!

--- Kraj citata ---

E krešo nije dizna 78,neg 88 jer sam odmah promjenio diznu cim sam pokupio karb od tebe.Uglavnom culi smo se,pa cu doletit da probamo nest iskemijati.Znam da Letov Typhon ide 115 po satu,a ima serijala auspuh dakle budemo nest iskemijali,samo da mi ovaj posalje glavu......

ProDriverGT(TGB):
Kolko ja znam taj leo gp je zamjena za orginalni auspuh  :icon_scratch: pa to bi islo bolje s necim drugim,tj s bilo cim drugim

Pupo:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 06 Srpanj, 2009, 12:16:15 ---Kolko ja znam taj leo gp je zamjena za orginalni auspuh  :icon_scratch: pa to bi islo bolje s necim drugim,tj s bilo cim drugim

--- Kraj citata ---

Nije bash zamjena, tu je negdje kao ZX, u nekim stvarima čak malo jači od ZX-a!

J.U.R.C.A:
Puno preslab ispuh za taj kit!
ali opet skuter mora ici oko 100 kmh i s tim spuhom!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju