Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Jel zna netko koja kombinacija rolica centralnog i malih federa bi bila najbolja za sugavog CPI-ja??
Citat: LOOD - 01 Svibanj, 2007, 11:23:04Jel zna netko koja kombinacija rolica centralnog i malih federa bi bila najbolja za sugavog CPI-ja??Serijska Jel cijeli skuter serijski? Ako je, onda idu najmeksi federi, bijeli ili serijski centralni, i rolice oko 6, 6,5 grama
Citat: SlowRider - 01 Svibanj, 2007, 11:27:21Citat: LOOD - 01 Svibanj, 2007, 11:23:04Jel zna netko koja kombinacija rolica centralnog i malih federa bi bila najbolja za sugavog CPI-ja??Serijska Jel cijeli skuter serijski? Ako je, onda idu najmeksi federi, bijeli ili serijski centralni, i rolice oko 6, 6,5 gramaIma leovince tt i stavljali smo bijeli centralni ali ne valja i stavljali smo plave i crne federe a bili su zuti rolice i jesu oko 6 grama
Moras staviti lakse rolice ( jesi dobio ista uz auspuh? ), stavi rolice oko 4 grama, zuti centralni i zute federe na kvacilu.
pa tebi je skuter rastelan totalno.sve provjeri, bijeli centralni bi trebao bi dobar, rolice oko 4,5-5,5gr, mozes crvene male na kvacilo. karb nastelaj, svjecicu novu, filter, remen ak je potrosen...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...